Un pensionar în vârstă de 67, fost polițist, este acuzat că și-a ucis soția apoi a incendiat apartamentul în care locuia împreună cu aceasta. Nenorocirea a fost anunțată de vecinii cuplului care au sunat la pompieri după ce au simțit miros de fum în bloc. Bărbatul a fost subofițer de pază la o unitate de poliție din București.


Medicii legiști au stabilit,marți, în urma necropsiei, că moartea soției fostului agent de poliție a fost violentă. Bărbatul este cercetat acum, în stare de reținere, pentru omor asupra unui membru al familiei și distrugere prin incendiere. El urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Ieri, în jurul orei 17.00, politiștii Secției 11 au fost sesizați cu privire la faptul că  într-un apartament este un încendiu în desfasurare. Imediat un echipaj a plecat la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba. Femeia, în vârstă de 62 de ani, murise deja.

Când a fost luat la întrebări de poliție, bătrânul a început să-i injure și să-i amenințe. Atunci agenții l-au imobilizat și l-au dus la secție pentru audieri.

Ancheta a fost preluată de o echipă a Serviciului Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Timp de mai multe ore au fost audiați vecini și au fost prelevate probe dinlocuința celor doi.

Polițiști criminali

Acesta nu este singurul caz în care polițiști sau fost polițiști și-au ucis cu bestialitate membri ai familiei: soții, copii sau părinți. La începutul lunii noiembrie, un polițist și-a împușcat copilul în cap pentru că era gelos pe soție. Pe  29 iulie 2018 în judeţul Gorj. O poliţistă, de 33 de ani, care lucra ca agent la Poliţia Transporturi Feroviare din Târgu-Jiu, şi-a împuşcat mortal mama şi bebeluşul de 6 luni, apoi şi-a pus capăt zilelor. Iar pe  5 martie 2012, Gheorghe Vlădan și-a ucis soția și a rănit mai multe persoane.

loading...
Loading...