Şofer căutat după ce, somat cu focuri de armă să oprească, a fugit şi a abandonat maşina

Ultima actualizare:

    Pistol (FOTO Arhiva Click!)
Pistol (FOTO Arhiva Click!)

Poliţiştii din Argeş caută un bărbat pe care un echipaj al Poliţiei Rutiere a încercat să-l oprească în trafic pentru un control de rutină, transmite Mediafax. Acesta a oprit maşina după ce unul dintre agenţi a tras cu arma în plan vertical, şoferul fugind şi abandonându-şi autoturismul.

În cursul zilei de marţi, un echipaj al Poliţiei Rutiere Câmpulung, care făcea un control de rutină în trafic, a dat semnal de oprire unui autoturism care circula pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung, în localitatea Schitu Goleşti.

Şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, echipajul plecând în urmărirea autoturismului. Bărbatul a oprit maşina numai după ce unul dintre poliţişti l-a somat şi a tras un foc de avertisment în plan vertical, bărbatul aflat la volan abandonându-şi maşina şi fugind într-o pădure din zonă.

Poliţiştii l-au identificat pe şoferul fugar, care nu are permis de conducere, şi fac verificări pentru găsirea lui. De asemenea, autoturismul abandonat a fost ridicat de oamenii legii şi dus la sediul Poliţiei Câmpulung.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net