Şoferul care a ucis cinci persoane în staţia de autobuz era drogat

Ultima actualizare:

    Victimele accidentului sunt trei femei şi doi bărbaţifoto: adevarul.ro/ Florentin Coman
Victimele accidentului sunt trei femei şi doi bărbaţifoto: adevarul.ro/ Florentin Coman

Tânărul de 27 de ani care a spulberat cinci vieţi într-o secundă era sub influenţa drogurilor. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a izbit în plin o staţie de autobuz din Brăila. Patru persoane au murit pe loc, iar o femeie s-a stins în braţele medicilor.

Şoferul de 27 de ani a fost scos de sub fiarele contorsionate ale maşinii de un echipaj de descarcerare şi dus la spital. Acolo, i-au fost recoltate probe de sânge. Potrivit infobrăila.ro, medicii au stabilit că în momentul în care a avut loc tragedia, tânărul era sub influenţa drogurilor.

În urmă cu doar şase luni, şoferul a ajuns la spital din cauza unor crize epileptice. Achetatorii urmează să stabilească dacă tânărul avea voie sau nu să conducă.

Surse medicale au confirmat pentru Infobraila informatia potrivit căreia şoferul care a omorât cinci oameni în această dimineaţă a iesit pozitiv la testul de droguri: amfetamină/benzodiazepină/canabis.

Victimele accidentului sunt trei femei şi doi bărbaţi, potrivit adevarul.ro. Din câte se pare, două dintre victime erau soţ şi soţie şi aveau un copil de 10 ani Teribilul accident s-a produs azi dimineaţă, în jurul orei 6.30, pe Şos. Râmnicu Sărat din Brăila, în apropierea intersecţiei cu Str. Comuna din Paris.

Un Renault Megan care circula dinspre centru spre ieşirea din oraş a pierdut controlul volanului în dreptul firmei de vânzări auto ”Irmex” şi a pătruns pe sensul opus, apoi a intrat în plin în staţia de autobuz unde aşteptau mai multe persoane care se îndreptau spre serviciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net