Șoferul de microbuz şcolar din Olt care pipăia elevele scapă a doua oară de acuzații. Mai mai multe fete au povestit agresiunile sexuale

Ultima actualizare:

    Fata a povestit prin ce a trecut când avea 13 ani Foto: adevarul.ro
Fata a povestit prin ce a trecut când avea 13 ani Foto: adevarul.ro

Acuzat de mai multe eleve din Olt că le pipăia, le adresa apelative care le făceau să se ruşineze şi le punea în situaţii stânjenitoare, un șofer de microbuz școlar a scăpat de două ori de cercetarea penală. Magistrații din două instituțiii au dat aceeași soluție: clasarea dosarului.

Cazul de agresiune sexuală a ieșit la iveală în primăvara anului 2019. Alexandra, o adolescentă din localitatea Dorhun, județul Olt, a avut curajul să-i povestească mamei sale prin ce trecea. I-a spus cum Nicolae Mihai sau „nea Mihai“, şoferul de pe microbuzul şcolar, pe care îl ştia încă de la grădiniţă, o agresează cu gesturi indecente. Bărbatul, care este în prag de pensie, a trecut de la apelative precum „Blondo“, „Zână“ şi alte asemenea, la replici mult mai curajoase, de tipul: „Te învăţ eu cum să iubeşti“.

Dosarul, clasat de două ori 

După ce păţania Alexandrei a devenit publică, alte eleve au povestit, la rândul lor, că au fost protagonistele unor scene similare. Una dintre acestea a spus cum „nea Mihai“ i-a strecurat mâna în chiloţi. Bărbatul avea, însă, grijă ca nimeni să nu fie martorul unor astfel de gesturi la care le supunea pe copile. Susţinută de familie, Alexandra a povestit totul mai întâi unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. La finalul cercetărilor a fost şi prima clasare a dosarului pe motiv că „fapta nu există“. Miercuri, 24 februarie 2021, a fost pronunțată și decizia procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cealaltă structură la care a ajuns dosarul. Dosarul a fost clasat.

Citește în adevarul.ro mărturii care înfioară, dar care n-au convins procurorul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net