Sorin Ovidiu Vîntu a fost internat de urgență la Institutul Fundeni din Capitală. În cursul nopții, omul de afaceri a fost adus la spital într-o stare precară, iar primele investigații au indicat o infecție generalizată.


Potrivit mai multor surse medicale, Sorin Ovidiu Vîntu a fost supus unei intervenții chirurgicale, după ce a ajuns în stare gravă la spital. Omul de afaceri a fost internat după ce o infecție de care suferea, pe care a încercat să o tratezea acasă, s-a agravat. 

Sorin Ovidiu Vîntu, de urgență la spital

Acesta este în prezent pe tratament cu antibiotice, nefiind intubat, iar medicii sunt precauți privind evoluția stării lui de sănătate, informează gândul.ro.

Sorin Ovidiu Vîntu, considerat unul dintre cei mai controversați milionari ai României, a fost eliberat pe condiționat din închisoare în luna martie, printr-o decizie a Tribunalului București. El fusese condamnat la 11 ani de închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare, pe care executat-o parțial.

În trecut, Sorin Ovidiu Vîntu a fost supus mai multor intervenții chirurgicale. Ultima dintre acestea a avut loc în luna iunie 2020, la Spitalul Monza din București.

Medicii au intervenit atunci pentru a elimina grave probleme vasculare de la nivelul membrelor inferioare ale omului de afaceri.

Afecțiunea de care suferă Vîntu este îngustarea unor vase de sânge importante la nivelul picioarelor, iar boala i s-a agravat în perioada detenției.

 
 
Loading...