Suma astronomică pe care Gino Iorgulescu a plătit-o pentru a-l muta pe Mario la o clinică privată din Milano

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu s-a trezit din comă Foto: Arhivă personală
Mario Iorgulescu s-a trezit din comă Foto: Arhivă personală

Familia Iorgulescu face eforturi disperate ca Mario să-şi revină după accidentul rutier cumplit pe care tânărul l-a provocat în urmă cu două săptămâni pe Şoseaua Chitila. Aşadar, în acest moment, banii pe care şeful LPF e în stare să-i dea ca să-şi vadă fiul trăind sunt doar un mic amănunt. Pentru scoaterea din ţară a tânărului de 24 de ani, celebrul om de fotbal a scos din buzunar o sumă astronomică pentru a-l transporta cu un avion medical la Milano. O oră de zbor cu o astfel de aeronovă costă între 7000 şi 10.000 de euro.

Mario Iorgulescu a fost scos din România, luni, deși medicii de la Spitalul Elias le-au recomandat părinților să îl lase internat în continuare în unitatea spitalicească din Bucureşti pentru a nu risca nimic. Fiul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu a fost transportat, însă, cu un avion privat, tip ambulanță, la o clinică din Milano. Avionul a decolat spre Italia la ora 11:00, de pe Aeroportul Băneasa.

"În cursul dimineții (n.r. 23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei și contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o țară din UE. Instituțiile abilitate au fost informate în acest sens”, au anunțat reprezentanții Spitalului Elias într-un comunicat.

Anchetatorii au vrut să-l audieze pe Mario, dar fiind intubat nu putea răspunde întrebărilor

Costurile astronomice au fost suportate de familie. Surse medicale povestesc că zborul cu o astfel de aeronovă dotată cu personal şi aparate speciale este unul extrem de costisitor. Dar cum în acest moment, părinţii tânărului ar face orice ca el să-şi revină, preţul nu a fost un obstacol pentru transport. Se pare că ora de zbor este tarifată cu sume cuprinse între 7000 şi 10.000 de euro, iar până la Milano, acolo unde aeronova a aterizat, sunt trei ore de călătorie. Un calcul simplu arată că Gino Iorgulescu a plătit în jur de 30.000 de euro pentru ca fiul său să fie tratat în Italia.  

Scoaterea din țară a lui Mario Iorgulescu a fost posibilă întrucât pe numele acestuia nu a fost instituită nicio măsură preventivă. Anchetatorii au vrut să îl audieze joia trecută, însă medicii i-au anunțat că este intubat și nu poate răspunde întrebărilor. În condițiile în care audierea nu a fost posibilă, procurorii nu i-au putut aduce la cunoștință lui Mario Iorgulescu faptul că este urmărit penal pentru ucidere din culpă și deci nu s-a putut impune vreo măsură. 

Mario Iorgulescu a ieşit din comă, dar nu i s-a spus că a omorât un om

Mario Iorgulescu a produs în urmă cu două săptămâni un accident de circulație în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tatăl a două fetițe, și-a pierdut viața. Fiul fostului președinte al LPF consumase alcool și droguri înainte de a se urca la volan. Martorii susțin că Mario rula cu 240 km/h în momentul în care a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a izbit în plin un autoturism. Tânărul nu ştie până acum ce tragedie a produs, tatăl fiind cel care a decis ca Mario să fie mai întâi să fie consiliat de un psiholog şi apoi să-i povestească ce s-a întâmplat în acea noapte.  

Citeşte şi:

Mama lui Mario Iorgulescu a răbufnit pe Facebook: «Se rezolvă ceva prin moartea lui?»

Cine este tânărul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Avea 25 de ani și doi copii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net