SUPER-SPECTACOL: Bonnie Tyler vrea să se bronzeze la solar înainte de concertul de la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Bonnie Tyler a trecut de 61 de ani, dar îşi ascunde bine vârsta, cu ajutorul tratamentelor cu botox
Bonnie Tyler a trecut de 61 de ani, dar îşi ascunde bine vârsta, cu ajutorul tratamentelor cu botox

Celebra solistă britanică Bonnie Tyler revine în Capitaşă după 20 de ani, cu un concert de zile mari. Artista a cerut ca, pe întreaga şedere în România, să fie cazată la un hotel de cinci stele şi să i se ofere posibilitatea de a se bronza la solar înainte de concert.

Membrii staff-ului solistei au cerut ca Bonnie Tyler să aibă parte de cele mai bune condiţii înainte şi după concertul de la Sala Palatului. Artista vrea să fie tratată cu mâncăruri fine, cu un conţinut scăzut de grăsimi, vin roşu din Chile şi vin alb din Noua Zeelandă. Bonnie vrea să fie servită cu sandwichuri cu ton, brânză, carne de vită, salate şi fructe proaspete, ceaiuri englezeşti şi lapte degresat. La hotelul în care a fost cazată, solista a cerut acces nelimitat la piscină, solar şi la sala de fitness fiindcă, spun organizatorii, Bonnie nu lasă nici o zi să treacă fără a-şi menţine corpul sănătos.

Pe lângă aceste tratamente, artista nu se fereşte să folosească botoxul, substanţa-minune care o face să pară mult mai tânără. Nu ştim dacă astea sunt „fiţe” de vedetă, de vreme ce şi alte femei, mai puţin celebre decât ea, apelează la astfel de trucuri pentru a-şi ascunde vârsta. Bonnie Tyler va fi plimbată prin Capitală cu un autoturism marca Audi pentru că, spune ea, nu suportă limuzinele lungi, care abia reuşesc să vireze în intersecţie. 

Fanii români au ocazia să o asculte live, sâmbătă seară, de la ora 20.00, şi să se bucure de piesele care au stat săptămâni de-a rândul pe cele mai înalte poziţii în topurile muzicale: „It’s a Heartache”, “Holding Out for a Hero” şi “Total Eclipse of the Heart”. Spectacolul Bonnie Tyler - Greatest Hits va începe sâmbătă (8 decembrie) de la ora 20.00, accesul făcându-se cu o oră mai devreme, de la ora 19.00.

Fanii care încă nu şi-au rezervat un loc în sală mai au la dispoziţie bilete cu preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei. Acestea se mai pot găsi la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din Cinema Patria, Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Vodafone, Germanos, Domo, Palatul Naţional al Copiilor, dar şi din Oficiile Poştei Române semnalizate cu sigla bilete.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net