Supernet 4.5G, vedeta anului 2017 în România

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vodafone România a anunțat marți că a atins un nou prag al rețelei sale mobile. După lansarea Supernet 4G și Supernet 4G+ a venit acum rândul unei noi provocări, Supernet 4.5G. Noul serviciu, care va fi oferit clienților Vodafone, aduce deopotrivă utilizatorilor nu doar o optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită, integrată în rețea, ci și o lățime de bandă mai mare.

Supernet 4.5G este prima rețea mobilă care a demonstrat viteze în jurul valorii de 800 Mbps utilizând un smartphone aflat deja pe piață.

„La scurt timp după repoziționarea de brand, care are la bază o abordare optimistă asupra felului în care tehnologia și viețile noastre vor evolua în viitor, anunțăm evoluția Supernet 4.5G, o dovadă clară a angajamentului făcut de noul brand. Este modul nostru de a ne invita clienții să se bucure împreună cu noi de viitor, cu ajutorul inovațiilor tehnologice”, a declarat Murielle Lorilloux, noul CEO Vodafone România.

Conform lui Cătălin Buliga, Tehnology Director Vodafone România instalarea noului sistem la nivel național a durat circa un an, fiind integral realizat de echipa de ingineri de comunicații ai operatorului. În prezent, de beneficiile serviciului 4.5G se vor putea bucura în primul rând abonații Vodafone, posesori de telefoane mobile de ultimă generație care au instalat software capabil de aa tinge aceste viteze. „Ca urmare a investițiilor permanente în rețea suntem în măsură să oferim clienților cea mai bună experiență mobilă și cele mai mari viteze comerciale de date mobile din România. Este pentru prima dată când o rețea mobilă din România oferă viteze comerciale din sfera vitezelor Gigabit, creând astfel puntea dintre 4G și 5G”, a adăugat Cătălin Buliga, Technology Director Vodafone România.

Cât despre iminenta sosire pe piață a serviciilor 5G, Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România, a precizat că e vorba mai degrabă de o așteptare de câțiva ani, decât de luni, estimând că primele smartphone-uri 5G vor fi prezentate în decursul anului 2019. „Pentru a putea susține această revoluție, facem un pas înainte și lansăm Supernet 4.5G, dovedind astfel că rețeaua noastră este pregătită pentru viitor”, a menționat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director Vodafone România.

Mai mult, Vodafone România a lansat în premieră națională o campanie de promovare care include jocul mobil „RaceReady Vodafone”, ce oferă lecții de condus defensiv pe Transfărăgășan pentru toți utilizatorii, acestea fiind realizate de campionul de raliu Titi Aur. Campania va fi derulată în TV, print, outdoor și digital și este construită în jurul mesajului „Rețeaua ta de viitor te susține cu viteză și securitate pentru experiențe de ultimă generație. Hai să ne bucurăm împreună de viitor. Ready?”. Ea aduce în prim plan o întrecere spectaculoasă pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară, între campionul de raliu Titi Aur, la volanul unui autoturism special pregătit și gameri români care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil, pe replica virtuală a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet 4.5G. Jocul „RaceReady Vodafone” este disponibil gratuit pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare iOS și Android.

Articol susţinut de Vodafone Romania.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net