Suspecţi de furt şi tâlhărie reţinuţi de poliţie

Ultima actualizare:

    Percheziţii pentru prinderea unor hoţi de maşini de lux
Percheziţii pentru prinderea unor hoţi de maşini de lux

Patru persoane din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, suspectate de tâlhărie şi furt calificat, au fost reţinute, miercuri, in urma percheziţiilor desfăşurate de către poliţiştii din Călăraşi şi Ialomiţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi şi IPJ Ialomiţa - Serviciile de Investigaţii Criminale, Investigarea Fraudelor şi pentru Acţiuni Speciale, beneficiind de suportul informativ al DIPI, au descins, marţi dimineaţă, la locuinţele mai multor persoane din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, suspectate de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, informează Poliţia Română.

Patru persoane cu vârste între 23 şi 34 de ani sunt suspectate că, în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, au sustras patru acumulatori auto şi 1.200 de litri de motorină din incinta unei societăţi agricole din comuna Vlad Ţepeş, bunuri în valoare de 12.000 de lei.

De asemenea, în timpul percheziţiei efectuate la locuinţele altor doi suspecţi, de 42, respectiv 41 de ani, ambii tot din comuna Dragalina, au fost găsite 18.782 de ţigarete, de diferite mărci, care prezentau marcaje fiscale de Ucraina şi Republica Moldova, precum şi caiete cu însemnări privind persoanele care au cumpărat ţigarete şi banii primiţi de la acestea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net