Tandreţuri pentru femei cu Alifantis, Andrieş, Baniciu şi Vintilă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nimeni nu credea că Alifantis, Andrieş, Baniciu şi Vintilă îşi vor cânta împreună, pe aceeaşi scenă, piesele. S-a întâmplat acum 15 ani, la 31 martie 2003, la Bucureşti, şi încă o dată în urmă cu 10 ani.

Cei patru vor să repete experienţa. Vineri, 23 martie, de la ora 19.30, artiştii dau întâlnire publicului la Circul Metropolitan Bucureşti. Vor povesti despre tandreţuri primite şi poate risipite în ultimii 15 ani. Va fi o zi plină de aniversări, surprize şi muzică bună. 

21 martie e Ziua Mondială a Teatrelor de Păpuşi

simeon stalpnicul png

Marţi, 20 martie, este sărbătorită în toată lumea Ziua Teatrului pentru Copii şi Tineret, iar 21 martie este Ziua Mondială a Teatrelor de Păpuşi. Cele două zile aniversare vor fi marcate de Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca cu o serie de manifestări: un joc interactiv, o tombolă, un concert, precum şi spectacole îndrăgite de cei mici. Astfel, marţi, de la ora 10.00, se va juca „Ali Baba şi cei 40 de hoţi”, un basm teatral inspirat din poveştile arabe regăsite în „O mie şi una de nopţi”. De la ora 16.00, cei mici vor putea lua parte la jocul interactiv „Căutătorii de păpuşi”, urmează un concert, apoi o tombolă. Miercuri, de la ora 9.30 şi 11.00, la Cinema „Dacia” din Mănăştur se va juca „Frumoasa din pădurea adormită”.

CRBL îşi expune colecţia de Kendama la mall

simeon stalpnicul png

În perioada 19 martie- 5 aprilie, Mega Mall va fi locul de întâlnire al celor mai mari pasionaţi de Kendama. Nivelul 1 al mall-ului va găzdui o colecţie impresionantă de jucării, cu peste 500 de exponate. Piesa de rezistenţă a colecţiei este o kendama de aur, unică în lume, pentru realizarea căreia au fost necesare 43 g aur de 18 karate şi a cărei valoare ajunge la 5.000 euro. Posesorul acestei colecţii este CRBL, cunoscut pentru pasiunea lui pentru jocul japonez. „Cele 500 de modele Kendama sunt rezultatul a nouă ani de pasiune şi de colecţionat”, a declarat CRBL. Tot pentru pasionaţi, sâmbătă, 24 martie, va avea loc o competiţie în cadrul căreia participanţii vor trebui să execute cât mai bine schemele propuse de CRBL.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net