Tatăl fetiței ucise de pedofilul olandez, audiat la Parchetul General

Ultima actualizare:
Maşina lui Joop Visscher s-a izbit frontal de un TIR
Maşina lui Joop Visscher s-a izbit frontal de un TIR

Continuă ancheta în cazul Adrianei Feraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii care a fost violată şi apoi ucisă de un ceţăţean olandez la finele lunii septembrie. La scurt timp după ce a comis crima, Johannes Visscher a părăsit România şi s-a sinucis pe o autostradă din Olanda. La două luni de la moartea violentă a copilei, tatăl ei a fost chemat la audieri la parchetul general.

Deși cazul a ramas fara făptuitor, procurorii merg mai departe cu cercetările pentru a stabili dacă individul a avut complici în România. Fetița din Gura Șuții a fost răpită în luna septembrie, iar în 35 de minute de când a urcat în maşina olandezului a fost ucisă. Adriana Mihaela Fieraru avea 11 ani și era elevă la școala primară din localitatea Gura Șuții, județul Dâmbovița. Copila tocmai intrase în clasa a cincea și părinții i-au dat voie, pentru prima oară, să plece și să se întoarcă singură de la școală. După cursuri, în jurul orei 17.00, fata a pornit, ca de obicei, spre casă. Imaginile sunt înregistrate de camerele de luat vederi amplasate, din loc în loc, pe străzile din mica localitate. La un moment dat, în dreptul fetei care mergea singură pe marginea drumului, apare o mașină neagră, cu numere de București, marca Wolkswagen Tiguan, iar fetiţa se urcă sau este forțată să intre în maşină,  pe bancheta din dreapta șoferului.


    Maşina lui Joop Visscher s-a izbit frontal de un TIRFoto: omroepbrabant.nl / SK-Media
Maşina lui Joop Visscher s-a izbit frontal de un TIRFoto: omroepbrabant.nl / SK-Media

Criminalul, un cetățean de origine olandeză, cunoscut la el în țară ca fiind pedofil, a ucis-o pe un câmp. Copila nu a murit în urma loviturilor primite, au constatat anchetatorii, ci a fost sugrumată cu pantalonașii cu care era îmbrăcată. Apoi, criminalul a învelit cadavrul fetiței înt-o folie de plastic, l-a ascuns în tufișuri și l-a lăsat pradă animalelor sălbatice.

După ce a comis crima oribilă, bărbatul a reușit să plece în Olanda. Visscher s-a sinucis, după ce a intrat frontal cu mașina sa, un BMW decapotabil, într-un TIR.

Olandezul ar fi acţionat în mai multe judeţe

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, la momentul respectiv că  în cazul crimei comise de pedofilul olandez, că acesta ar fi suspectat şi alte infracţiuni, pentru că s-a plimbat prin mai multe judeţe ale ţării. Acesta a mai spus că se verifică toate cazurile de dispariţii de copii din ultimii 10 ani. „Există elemente, suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat şi pe raza altor judeţe. Ar trebui să verificăm toate pistele. El a fost de mai multe ori în ţară, de vreo patru ori. Nu ştim dacă a avut complici. A fost în multe locuri din ţară, nu ştim de ce a fost la Gura Şuţii. Încercăm să verificăm mai mulţi complici, eventuale piste. Verificăm toate cazurile de dispariţie pe ultimii 10 ani", declara Bogan Licu.

Citeşte şi:

Cum păcălesc pedofilii copiii. 5 metode pe care trebuie să le știe orice părinte

Pedofilul olandez şi-a ademenit victima în limba română: „Unde mergi, fetiță? Hai să te duc eu!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net