Tatăl vitreg al fetiței care a fost ucisă și incendiată în Arad a fost reținut. El a povestit ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

    Fetița avea ochi căprui, păr șaten si 1,10-1,20 m înălțimefoto: aradon.ro
Fetița avea ochi căprui, păr șaten si 1,10-1,20 m înălțimefoto: aradon.ro

Se face lumină în cazul fetiţei găsită moartă și incendiată lângă cimitirul din localitatea Bujac. Tatăl vitreg al fetiței a fost reținut luni de procurorii din Arad.

Bărbatul de 23 de ani, iubitul mamei fetiței, a declarat la audieri că moartea copilului ar fi fost un accident, anunță Digi24.

Mama acesteia era la spital, unde dădea naștere unui copil. Bărbatul, rămas acasă cu fetița și cu fratele acesteia, în vârstă de 3 ani, ar fi vrut să le facă baie copiilor. Copila a alunecat, s-a lovit cu capul de cadă și a murit, susține suspectul. El le-a spus anchetatorilor că, într-adevăr, i-a dus trupul pe un câmp, dar că nu a incendiat-o el.

Apartamentul în care ar fi avut loc crima a fost sigilat, iar femeia și cei doi copii ai săi au fost duși într-un centru al Direcției de Protecție a copilului din Arad. Marți, anchetatorii se vor întoarce în locuință, să caute probe. Tânărul suspect urmează să ajungă în fața instanței care va decide dacă aprobă cererea de arestare preventivă, mai anunță sursa citată.

Trupul copilei a fost găsit de un bărbat care își plimba câinele

Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul căruia îi lipseau membrele inferioare. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Anchetatorii au reconstituit chipul fetiței

“Victima omorului găsită în 30.10.2021 în Arad, cartierul Bujac, pe o stradă lăturalnică, lângă cimitir , victima avea aproximativ 5-6 ani şi 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten aproximativ 25 cm, decesul survenind în urmă cu 1-2 zile înainte de data găsirii cadavrului”, informează Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

Citește și:

Detalii de ultimă oră în cazul fetiței din Arad, găsită moartă și incendiată. Anchetatorii au reconstituit chipul copilei

Arad. Trupul unui copil, fără picioare şi parţial ars, a fost găsit în apropierea unui cimitir

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net