Un număr de şase accidente rutiere au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Timiş, din cauza poleiului. Aceste accidente s-au soldat cu şapte persoane rănite, un deces şi pagube materiale.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, trei accidente au avut loc, joi dimineaţă, pe drumul judeţean care leagă Timişoara de Lugoj, prin Buziaş. Astfel, primul accident a avut loc în dreptul localităţii Chevereşu Mare unde din cauza poleiului un şofer a ajuns cu maşina în afara părţii carosabile, fiind rănit.

Alte două accidente au avut loc între Buziaş şi Lugoj, tot din cauza poleiului. O camionetă în care se aflau mai multe persoane a ieşit de pe carosabil, accidentul soldându-se cu patru persoane rănite, una dintre ele, un bărbat, a decedat ulterior.

Tot între Buziaş şi Lugoj a mai avut loc un impact între două autoturisme, după ce unul a derapat şi a pătruns pe contrasens. Şoferul maşinii care a derapat şi un pasager din maşina care circula regulamentar au fost răniţi.

Un alt accident a avut loc joi dimineaţa la Lugoj unde din cauza poleiului un microbuz a ieşit în afara părţii carosabile, iar trei persoane au fpst rănite. Intre localităţile Birda şi Hitiaş din judeţul Timiş au mai avut loc două tamponări care s-au soldat cu pagube materiale.

Loading...
Citeste tot despre: