Timiş. Şase accidente rutiere, cu şapte răniţi şi un bărbat decedat, din cauza poleiului

Ultima actualizare:

    Șase accidente rutiere au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul TimişFOTO: Facebook/Lugoj.info
Șase accidente rutiere au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul TimişFOTO: Facebook/Lugoj.info

Un număr de şase accidente rutiere au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Timiş, din cauza poleiului. Aceste accidente s-au soldat cu şapte persoane rănite, un deces şi pagube materiale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, trei accidente au avut loc, joi dimineaţă, pe drumul judeţean care leagă Timişoara de Lugoj, prin Buziaş. Astfel, primul accident a avut loc în dreptul localităţii Chevereşu Mare unde din cauza poleiului un şofer a ajuns cu maşina în afara părţii carosabile, fiind rănit.

Alte două accidente au avut loc între Buziaş şi Lugoj, tot din cauza poleiului. O camionetă în care se aflau mai multe persoane a ieşit de pe carosabil, accidentul soldându-se cu patru persoane rănite, una dintre ele, un bărbat, a decedat ulterior.

Tot între Buziaş şi Lugoj a mai avut loc un impact între două autoturisme, după ce unul a derapat şi a pătruns pe contrasens. Şoferul maşinii care a derapat şi un pasager din maşina care circula regulamentar au fost răniţi.

Un alt accident a avut loc joi dimineaţa la Lugoj unde din cauza poleiului un microbuz a ieşit în afara părţii carosabile, iar trei persoane au fpst rănite. Intre localităţile Birda şi Hitiaş din judeţul Timiş au mai avut loc două tamponări care s-au soldat cu pagube materiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net