Tortură inimaginabilă: i-a băgat fetiţei mâinile în focul din sobă!

Ultima actualizare:

    Puştoaica de 13 ani a suferit răni îngrozitoareFoto: "Adevărul"
Puştoaica de 13 ani a suferit răni îngrozitoareFoto: "Adevărul"

Andreea, o fată în vârstă de 13 ani din localitatea suceveană Ostra, orfană de ambii părinţi, a ajuns într-o stare de depresie severă, ameninţând că se sinucide, din cauza bătăilor aplicate în mod constant de naşa sa. Mai mult, aceasta i-a băgat puştoaicei mâinile în focul din sobă, fiindcă i-ar fi furat 100 de euro.

Andreea avea doar patru ani când şi-a pierdut tatăl, iar mama murise cu doi ani înainte. Şase fraţi au rămas şase fraţi orfani, dintre care trei minori. Una dintre fete, în vârstă de 16 ani la acea vreme, s-a căsătorit după moartea tatălui, iar două dintre ele au rămas în voia sorţii. Cei de la Protecţia Copilului au vrut să le ia pe cele două fete, însă Maria Maschevici, naşa Andreei, s-a oferit să aibă grijă de ele. Totul a fost bine la început, dar în urmă cu patru ani au început problemele pentru Andreea.

„Andreea este bătută în permanenţă şi pusă să muncească”, povesteşte îndurerată Ionela, sora Andreei. “Am tot vorbit, am fost la Primăria din Ostra, la Poliţie, dar nimeni nu m-a băgat în seamă, toţi mi-au spus că nu am bani de procese şi mai bine să las lucrurile aşa cum sunt. E sora mea, mă doare sufletul când ştiu prin  ce trece”, adaugă Ionela.

La sfârşitul săptămânii trecute, Andreea a trecut prin momente cumplite, după ce a fost suspectată de Ileana Maschievici, fiica naşei, că i-ar fi luat 100 de euro. Naşa a bătut-o crunt pe o copilă cu o nuia şi i-a băgat mâinile în focul din sobă, provocându-i arsuri cumplite.

Nici reprezentanţii Primăriei, nici cei ai Poliţiei nu au considerat că este necesar să intervină, chiar dacă fetiţa a spus că nu mai suportă să fie bătută şi că se va spânzura.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net