Tragedie la competiția off-road "Dacii liberi", de la Slănic Moldova. Un pilot a murit, după ce a căzut în râul Oituz

Ultima actualizare:

    Imagine din competițiefoto: Facebook
Imagine din competițiefoto: Facebook

Un pilot participant în competiția de off-road „Dacii liberi”, de la Slănic Moldova, a murit, sâmbătă, după ce s-a răsturnat în râul Oituz. Copilotul a fost găsit în viață, potrivit unui anunț al Prefecturii Bacău.

ISU Bacău a anunţat, sâmbătă, că echipaje din Bacău şi Conasna intervin după ce, undeva între Breţcu (judeţul Covasna) şi Poiana Sărată (judeţul Bacău), un autoturism participant la o competiţie de off road s-a răsturnat în râul Oituz.

”În zona din care s-a făcut apelul pe 112 a ajuns echipajul SMURD Covasna, însă nu poate înainta din cauza drumului forestier greu accesibil”, a transmis ISU Bacău, potrivit News.ro. Sursa citată a precizat că echipajele ISU au ajuns la punctul unde drumul forestier se intersectează cu Drumul Naţional.

”Din cauza faptului că drumul forestier este greu accesibil se va continua deplasarea pe jos”, a mai transmis ISU Bacău. La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii Bacău au precizat că pilotul a fost găsit decedat de primele persoane care au ajuns la faţa locului, în timp ce copilotul este în viaţă. Acesta este stabil hemodinamic şi va fi transportat la spital. Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul.

Potrivit publicației Ziarul de Bacău, este vorba despre Etapa a II-a a Campionatului Național de Off Road 2021, "TROFEUL DACII LIBERI", organizată de club off-road "Dacii liberi" și Primăria Slănic-Moldova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net