Trenuri blocate în Suceava, la Gura Humorului, din cauza inundațiilor. Ce se întâmplă cu călătorii

Ultima actualizare:

    Trenurile nu mai pot înainta din cauza apelor care au inundat calea feratăFoto: CFR Infrastructură
Trenurile nu mai pot înainta din cauza apelor care au inundat calea feratăFoto: CFR Infrastructură

Inundațiile fac prăpăd în nordul țării! Trei trenuri sunt blocate în Suceava, la Gura Humorului, din cauza inundațiilor. Iată ce spun autoritățile că se întâmplă cu călătorii!

UPADTE: 

Cei de la CFR Infrastructură au anunțat că traficul ferviar a fost reluat în condiții normale, între Gura Humorului și Frasin, fără restricții de viteză. Asta după ce Regionala Iași a beneficiat de un ajutor considerabil din partea Primăriei Gura Humorului, care a contribuit atât cu materiale, cât și cu utilaje speciale. 

Circulațiă feroviară este oprită la aceasta oră pe distanța Gura Humorului - Frasin, la km 39. Mecanicul trenului R 5620 a anunțat că nivelul apei a depășit ciuperca șinei.

”În urma verificărilor efectuate la fața locului de către personalul de specialitate al Regionalei Iași, linia Gura Humorului Frasin a fost închisă pentru intervenții. Menționez faptul că pe lângă nivelul crescut al apei și taerasamentul liniei a fost spălat”, a anunțat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură.

În acest moment, trei trenuri de călatori sunt oprite temporar, două dintre acestea în stații, iar trenul R 5620 staționează în linie curentă, înainte de zona afectată.

Personalul Diviziei Linii efectuează lucrări pentru reluarea circulației, dar, până la remediere, Regionala CF Iași îi transbordează pe călători cu mașini, între Gura Humorului și Frasin.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net