Turistă din Austria, salvată de partenerul violent de către o polițistă de pe litoral. “În sfârșit sunt liberă”

Ultima actualizare:

Vacanță de coșmar pentru o austriacă venită în România alături de partener. Aflați pe plaja din Vadu, între cei doi s-a iscat un conflict care a degenerat, iar femeia a fost nevoită să sune la 112 pentru a primi ajutor.

Din fericire, o polițistă de pe litoral a intervenit, a salvat-o și a ajutat-o să ajungă în București, pentru a pleca spre Viena.

“Bună ziua, dna CG a ajuns cu bine la Viena….mii de mulţumiri pentru profesionalism, pentru implicarea personală, empatie şi ajutorul financiar” EE - Ambasada Austriei Implicarea Elisei, colega noastră, a început în urma unui apel la 112, când doamna CG a anunţat că este într-un conflict cu partenerul, care a devenit foarte violent, fiind împreună la mare, în zona Vadu.  După aplanarea conflictului, ne bucurăm să spunem că Elisa a avut o a doua implicare, în realizarea dorinţei doamnei CG de a se întoarce singură în Austria, sprijinind-o financiar pentru mâncare şi transport, astfel încât să ajungă în Bucureşti, la aeroport. Încheiem postarea cu vorbele Elisei, povestea sigur va merge şi peste hotare: Nu a fost doar un ajutor, ci o adevărată plăcere, iar cuvintele ei înainte de plecare au fost „Nu am cuvinte să vă mulţumesc. În sfârşit sunt liberă. Voi povesti tuturor despre voi! Sunteţi eroii din povestea mea”, a fost textul apărut pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net