Turişti străini «trataţi» de taximetrist cu briceagul la gât

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mafia taximetriştilor ia amploare de la o zi la alta, iar metodele prin care te lasă fără bani devin tot mai eficiente. Mai nou, nu te mai fură nimeni pe aparat. Îţi cere direct, sub ameninţarea sişului!

S-a întâmplat zilele trecute, chiar în buricul Capitalei. Doi străini, aflaţi în vizită în ţara noastră, au avut parte de clipe de coşmar după ce au apelat la un taximetrist pentru a-i conduce prin oraş.

Taximetristul a fost reţinut pentru tâlhărie

simeon stalpnicul png

La finalul cursei, şoferul le-a solicitat nici mai mult nici mai puţin decât 400 de lei. Pentru că au refuzat să plătească taxa fixată de interlop, au fost ameninţaţi că vor sfârşi spintecaţi cu briceagul.

Cei doi turişti britanici au povestit anchetatorilor că au băut în Centrul Istoric, după care s-au urcat într-un taxi şi au cerut să meargă la un hotel din sectorul 6.

După ce a oprit, şoferul a scos un briceag şi le-a cerut 400 de lei, în condiţiile în care, pentru aceeaşi cursă, turiştii ar fi plătit în zilele precedente doar 15 lei. Părţile vătămate au reuşit totuşi să scape după ce au achitat suma de 100 de lei, după care au anunţat poliţia.

Judiciariştii bucureşteni din cadrul Secţiei 22 Poliţie, cu sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Analiză a Informaţiilor - Sector 6 şi ai Secţiei 20 Poliţie, au reuşit identificarea şi prinderea suspectului la scurt timp de la săvârşirea infracţiunii.

Şoferul, un tânăr în vârstă de 28 de ani, a fost reţinut pentru tâlhărie şi va fi propus magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net