Veste bună pentru o parte dintre turiștii țepuiți de Mareea. Cei care aveau vacanțe cumpărate în Grecia cu avionul vor beneficia de călătorie.


Vorbim despre aproximativ 500 dintre turişti care aveau contractate sejururi cu avionul în Grecia, pe cursele charter comandate de Mareea la Christian Tour, pentru luna septembrie.

Tour operatorul va asigura transportul, nu și cazarea.

”Înţelegem şi deplângem circumstanţele neplăcute în care se găsesc turiştii afectaţi de situaţia Mareea, şi în acest sens am decis să oferim serviciile de transport cu avionul comandate de Mareea, pe cursele charter proprii, fără a mai fi necesară re-achitarea acestora de către turişti. Din datele noastre, există un total de 466 persoane pentru care au fost comandate bilete de avion pe cursele charter ale Christian Tour cu plecare în luna septembrie, din partea Mareea Comtur SRL. Toţi aceşti turişti vor putea călători spre/dinspre destinaţie, urmând să-şi asigure cazarea individual, întrucât aceste servicii de cazare nu au fost comandate de la Christian Tour. Sperăm ca fiecare turist să reuşească să găsească o soluţie optimă şi să se bucure în continuare de vacanţă”, au anunțat Marius Pandel – CEO Christian Tour.

În total, sunt 1.100 de români care și-au ratat vacanța, din cauza faptului că agenția Mareea a intrat în faliment, la fel cum s-a întâmplat și în cazul Genius Travel.

Toți cei care doresc să verifice situația biletelor de avion rezervate la Christian Tour, de către Mareea, pot suna la 021.314.08.10 și pot trimite mail pe relatii.clienti@christiantour.ro.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: