Ucis in bataie că a refuzat să-i vândă peşte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Înfiorător! Pentru că a refuzat să-i vândă peşte unui bărbat, un vânzător din Alexandria a fost călcat în picioare, la propriu. Victima avea 34 de ani şi a murit după mai multe nopţi de agonie la un spital din Bucureşti. Agresorul a fost reţinut şi riscă ani grei de puşcărie.

Cristi Tudorică avea 34 de ani şi era cunoscut în Alexandria pentru că, împreună cu soţia, se ocupa de comerţul cu peşte proaspăt. Adrian Crivăţ (28 de ani) era unul dintre clienţii care cumpăra periodic cantităţi mari de peşte de la cei doi soţi.

În urmă cu şase zile, cei doi bărbaţi au fost văzuţi plecând împreună de la pescăria lui Tudorică. Câteva ore mai târziu, el a fost găsit într-o baltă de sânge, inconştient, în faţa unui magazin de coşciuge care aparţine chiar agresorului.

Adrian Crivăţ a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

simeon stalpnicul png

Soţia victimei a povestit că întreg conflictul a pornit după ce Tudorică a refuzat să îi mai vândă peşte bărbatului, pe motiv că nu îi plătise încă marfa de săptămâna trecută. Adrian Crivăţ s-a înfuriat, l-a bătut cu bestialitate şi l-a lăsat să zacă pe stradă, într-o baltă de sânge.

Bărbatul a suferit o hemoragie internă în zona craniană şi a fost transportat la un spital din Bucureşti. După mai multe zile de chin, Cristian Tudorică s-a stins din viaţă, duminică seara. Adrian Crivăţ a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi va fi judecat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net