Uite care sunt cele mai norocoase numere extrase!

Ultima actualizare:
Ultimul mare pot a fost adjudecat de un judecător din Galaţi
Ultimul mare pot a fost adjudecat de un judecător din Galaţi

Potul cel mare la extragerea 6 din 49 a ajuns la 5 milioane de euro şi e râvnit de sute de mii de jucători împătimiţi ai jocului. Click! a verificat ultimele 20 de extrageri câştigătoare şi a identificat cele mai frecvente numere care au ieşit din urnă.

Când joacă la 6 din 49 românii aleg, cel mai adesea, numere care au legătură cu evenimente din viaţa lor: ziua de naştere, ziua absolvirii liceului, ziua botezului copilului, vârsta membrilor familiei, etc. Rareori sunt atenţi la numerele care sunt extrase obsesiv, săptămâni la rând. Click! a căutat în arhiva extragerii Loto şi a identificat o serie de numere care sunt mai norocoase decât toate celelalte la un loc.

Cifra 7, cea mai frecventă

În ultimele 20 de extrageri câştigătoare cele mai frecvente numere au fost 7 (de opt ori), 12 (de şapte ori), 37 (de şase ori), 30 (de cinci ori), 8 (de cinci ori) şi 15 (de cinci ori). Nu suntem clarvăzători ca să susţinem că aceste şase numere, puse pe acelaşi bilet, vă vor aduce potul cel mare, dar considerăm că e bine să ţineţi cont de această statistică înainte de intra în joc. Bila cu numărul şapte de la Loto nu e pe primul loc în acest clasament în mod întâmplător. Numerologii îi atribuie semnificaţii bizare, fiind o cifră magică din cele mai vechi timpuri. Şapte e cifra norocoasă în mai multe culturi. În mitologia japoneză se face referire la „Cei şapte zei ai norocului”. În a şaptea zi de după prima lună plină din an chinezii sărbătoresc „Ziua Omului”, ziua universală a tuturor fiinţelor umane. În tradiţia irlandeză, al şaptelea fiu al celui de-al şaptelea fiu se naşte cu puteri magice. Omul cunoaşte şapte stadii de dezvoltare (embrion, făt, sugar, copil, adolescent, adult, bătrân). Numerologii vorbesc de şapte păcate de moarte: avariţia, invidia, aroganţa, desfrâul, invidia, beţia şi lenea, dar şi de şapte virtuţi: dragostea, credinţa, speranţa, tăria sufletească, inteligenţa, dreptatea şi cumpătarea. În Africa, cifra şapte e simbolul perfecţiunii şi al unităţii. În credinţa românească e nevoie de şapte linii trase peste mormântul unui conaţional pentru ca acestuia să i se ierte păcatele. Carul mare şi carul mic sunt formate din câte şapte stele. Pentru a vă spori şansele de câştig jucaţi la Loto duminica (16 din 20 de câştiguri) şi în lunile august (3 câştiguri) şi noiembrie (4 câştiguri).

Topul câştigurilor în ultimii şase ani


    Ultimul mare pot a fost adjudecat de un judecător din Galaţi
Ultimul mare pot a fost adjudecat de un judecător din Galaţi

Cele mai mari câştiguri la Loto 6 din 49 în ultimele 20 de extrageri cu noroc (şase ani) însumează 58 de milioane de euro. Iată cum s-au câştigat banii:

- 7 iunie 2009: 10,5 milioane de euro- 24 decembrie 2009: 9,1 milioane de euro

- 29 august 2010: 6 milioane de euro

- 24 aprilie 2011: 9,5 milioane de euro

- 13 noiembrie 2011: 7,1 milioane de euro

- 19 august 2012: 4,6 milioane de euro

- 14 iulie 2013: 11,1 milioane de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net