Uite cât te costă meciul România – Spania dacă îl vezi de acasă!

Ultima actualizare:

    Meciul România - Spania începe la ora 21.45 și va fi difuzat la Pro Tvsursa foto: click.ro
Meciul România - Spania începe la ora 21.45 și va fi difuzat la Pro Tvsursa foto: click.ro

Diseară stăm în casă! În fața televizoarelor, cu prietenii, să vedem meciul. Chiar dacă nu ieși la terasă și nici pe stadion nu ajungi, tot va trebui să cheltuiești ceva bani. Pentru că România – Spania te costă. Te costă în beri, semințe, cipsuri, popcorn, alune, pizza și alte ronțăieli cu care te vei delecta pe parcursul celor 90 de minute de joc. Iată cât vei scoate din buzunar pentru un grup de șase persoane!

Cine nu merge să vadă meciul la terasă și nu a cumpărat bilete pe stadion, se va mulțumi cu televizorul de acasă. Și cu câțiva prieteni buni cu care va împărți berile și ronțăielile. Am încercat să aflăm cam ce sumă de bani te costă meciul de diseară și am calculat totul pentru un grup de șase persoane. 

Prețurile, calculate pentru șase persoane

Dacă îți inviți prietenii acasă, la meci, masa probabil va fi plină cu sticle sau doze de bere. Dar berea merge de minune cu niște cipsuri sărate, alune sau popcorn. Iar după acest mizilic, începe să vi se facă cu adevărat foame. Așa că pui mâna pe telefon și cauți o pizerie cu livrare la domiciliu. Distracția însă vă costă. Iată cât!

Berea te costă în jur de 50 de lei

Am ales o bere ieftină – Bucegi. O doză de 0,5 litri costă la Cora 2.01 lei. Apoi, am calculat că, dacă fiecare persoană bea câte patru beri, voi fiind 6 în total, pe masă va trebui să ai 24 de doze. Prețul? 50,4 lei

Cipsurile, maximum 30 de lei

Berea nu merge pe stomacul gol și simți nevoia să ronțăi ceva sărat. Cipsurile sunt la îndemâna tuturor, așa că am ales șase pungi de Lays cu sare, la 140 de grame. O pungă costă în jur de 4,5 lei deci vei mai scoate încă vreo 27 de lei.

Popcornul costă 12 lei

O pungă de popcorn care se pregătește la microunde, Chio, costă în jur de doi lei. Cine nu ronțăie cipsuri, cu siguranță va pofti la niște floricele fierbinț și pufoase, proaspăt scoase din cuptor. Nu ai cum să le reziști pentru că ți se topesc în gură.

Alunele, încă 8 lei

Pe masă ai putea pune și niște alune prăjite și sărate. Merg de minune cu bere! O pungă de alune Elmas, la 300 de grame, costă aproximativ 8 lei. Am hotărât că veți mânca toți din ea, așa că nu trebuie să cumperi decât o singură pungă.

Apă minerală - 5 lei

Pe site la Mega Image, când am deschis pagina care prezintă produsele din categoria „Apă și sucuri” am găsit apă Zizin la 5 litri, preț 4,45 lei. Dar poate nu cumperi din acest magazin și alegi o altă marcă. Așa că am aproximat: apa la bidon de 5 litri te-ar putea costa în juer de 5 lei.

Pizza - scump, dar bun!

Meciul de diseară va începe la ora 21.45. Este clar că după toate snakurile ronțăite și câteva beri începe să ți se facă cu adevărat foame. Așa că, pe la ora 21.00, ai putea comanda niște pizza. Asta, ca să ajungă până ce începe meciul sau imediat după. Cum știi și tu, prețurile diferă foarte mult. Depinde de la ce pizzerie cumperi...Noi am stabilit că o pizza medie ar putea să te coste – cel mai ieftin – în jur de 25 de lei. Deci, 150 de lei vei scoate din portofel pentru 6 persoane.

În total, meciul de diseară te va ușura de vreo 250 de lei. Însă, știm cu toții că atunci când chemi pe cineva la tine, persoana respectivă nu vine cu mâna goală. Așa că pentru banii aceștia vor contribui toți prietenii tăi, nu doar tu singur.

Citește și: 

240.000 de euro pentru gazon nou pe Arena Națională

5 bătăi de cap pentru Cosmin Contra. Jucătorii cu probleme de la națională

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net