Uite ce limuzină a fost confiscată la frontieră! Bolidul furat din Germania costă 110.000 de euro

Ultima actualizare:

    Bolidul furat urma să fie dus în Republica MoldovaFoto: Poliţia de Frontieră Iaşi
Bolidul furat urma să fie dus în Republica MoldovaFoto: Poliţia de Frontieră Iaşi

A încercat să intre în ţară, pe la Vama Sculeni, cu un BMW 730D, limuzină care face 110.000 de de euro. Toate bune şi frumoase, dacă poliţiştii de frontieră ieşeni n-ar fi primit informaţii că bolidul ar fi fost furat din Germania. Şoferul italian a rămas cu buza umflată, fiindcă maşina a fost confiscată.

„În data de 7 septembrie, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei cetăţeanul italian Carmelo C., în vârstă de 53 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW 730D, an de fabricaţie 2016, înmatriculat în Germania. La control, poliţiştii de frontieră i-au solicitat conducătorului auto şi actele maşinii. Acesta a prezentat un contract de închiriere, încheiat în data de 5 septembrie, între o firmă de închirieri auto din Germania şi un alt cetăţean italian, despre care a declarat că este vărul lui”, au explicat poliţiştii ieşeni. Suspicioşi cu privire la provenienţa maşinii, poliţiştii au contactat proprietarul mijlocului de transport, o firmă de închirieri, care a precizat că nu a existat un acord pentru ca maşina să părăsească Germania.„Poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul de lux figurează în bazele de date ca fiind declarat furat de autorităţile din Germania. Persoana în cauză a declarat că intenţiona să se deplaseze în Republica Moldova şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că nu avea dreptul să părăsească teritoriul Germaniei cu autoturismul”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi. A fost deschis dosar pentru furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net