Cornelia M. G., ploieşteanca de 47 de ani care a murit sâmbătă, 18 septembrie, la Sinaia, după o ceartă cu bărbatul pe care îl cunoscuse pe Facebook, avea grave probleme medicale, iar cauza decesului a fost asfixia mecanică cu regurgitat gastric.


Cu alte cuvinte, femeia s-a înecat cu mâncare, o parte dintre rămăşiţele alimentare ajungându-i în plămâni, este concluzia medicilor legişti care au finalizat luni necropsia victimei. În plus Cornelia era cunoscută cu afecţiuni medicale neurologice grave, inclusiv o intrevenţie chirurgicală complicată pe creier, arată medicii legişti care nu pot stabili deocamdată o legătură de cauzalitate clară între decesul femeii şi loviturile primite de la bărbatul cu care se întâlnise la Sinaia.

crima_sinaia.jpeg

Crima a avut loc în faţa unui restaurant din Sinaia, de faţă cu mai mulţi turişti
foto: Diana Frîncu / Adevărul

Legistul nu a găsit urme de violenţă pe corpul Corneliei

Aceiaşi medici susţin că nu au găsit pe corpul victimei urme de violenţă, iar informaţiile legate de o posibilă fractură de coloană cervicală ca urmare a prăbuşirii pe asfalt, nu se confirmă. Acesta este motivul pentru care Daniel Stănescu (51 de ani), din Ploieşti, bărbatul acuzat că a omorât-o în bătaie pe femeia cu care îşi dăduse întâlnire la Sinaia, a fost lăsat în libertate de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, stârnind nemulţumirea oamenilor.

În plus, imaginile video surprinse de camerele de luat vederi din centrul staţiunii confirmă faptul că cei doi amorezi aflaţi la prima întâlnire au avut într-adevăr un conflict, dar nu sunt relevante pentru a-l incrimina pe Stănescu de lovituri cauzatoare de moarte.

Femeia s-a agăţat de portiera maşinii când bărbatul a vrut să plece

Surse judiciare au precizat că din imagini se vede cum femeia s-a agăţat de portiera maşinii în momentul în care bărbatul a dat să plece, i-ar fi făcut fotografii şi l-a ameninţat că i le va trimite soţiei acestuia. Enervat de situaţie, Daniel Stănescu a ieşit din maşină şi a lovit-o cu palma peste faţă, a tras-o de păr şi a îmbrâncit-o. Inclusiv el a căzut pe jos în încăierare, nu doar Cornelia, arată sursele citate. După ce s-a prăbuşit pe asfalt, Cornelia a mai trăit aproximativ zece minute, dându-şi ultima suflare în faţa restaurantului Casa Noastră din Sinaia, sub ochii turiştilor şocaţi.

Goana nebună pe DN1

Citește continuarea și vezi video pe www.adevarul.ro

 
 
Loading...