I-a făcut o surpriză imensă! Jurnalistul arădean Cristian Cotuna i-a oferit iubitei lui, Melania, inelul de logodnă, în timpul unei vacanţe exotice în acest început de octombrie. Cristian i-a cerut mâna iubitei în timpul unei partide de scufundări.


Clipele magice au fost imortalizate de o persoană aflată, de asemenea, sub apă, iar Melania a postat imaginea pe Facebook, alături de un mesaj de dragoste: „Îmi doresc să rămân una dintre bătăile inimii tale pentru totdeauna”.

La acestă postare au început să curgă zeci de mesaje pentru cei doi iubiţi. „Wow, Cristi!!!! Super original. Ai ales un înger de fată în viaţa ta. Mă bucur pentru tine şi vă doresc tot binele din lume!”, „Cum a zis da? A dat din cap? Sau din priviri?” şi „Ce frumos! Dumnezeu să aibă grija de dragostea voastră, să fiţi împreună până la adânci bătrâneţi!” - sunt doar câteva dintre mesajele transmise de prieteni prin intermediul reţelei sociale.

cuplu.jpg

olimpia melania avram, cristian cotuna
Olimpia şi Cristian, o pereche frumoasă
Foto: Facebook / Olimpia Melania

Cristian Cotuna a fost corespondent la mai multe televiziuni naţionale şi a predat în învăţământul universitar. Olimpia Melania Avram a obţinut astă-vară, la examenul de Bacalaureat, cea mai mare medie dintre absolvenţii Liceului Pedagogic "Dimitrie Tichindeal" din Arad.
 

 
 
Loading...