Un băiat de 14 ani, olimpic la informatică, s-a sinucis, pentru că părinţii nu l-ar fi lăsat la calculator

Ultima actualizare:

"Mama lui Robert era foarte grav bolnavă... E clar că ceva s-a întâmplat acasă şi, în nici un caz, la şcoală. Transferul lui de la Liceul Emil Racoviţă la Informatică naşte un mare semn de întrebare! El a avut parte de presiuni şi de responsabilităţi mult mai mari decât putea suporta şi, fiind vorba şi de o persoană introvertită, a ajuns să facă acest gest. Cred că a vrut să le atragă atenţia celor din jur că ceva se întâmpla cu el şi că ar trebui să-l ia în seamă. Vorbim de un copil sensibil şi foarte bine dotat intelectual şi orice reacţie severă a părinţilor, orice vorbă dură poate provoca o reacţie dusă la limită", a dezvăluit, pentru bzi.ro, un apropiat al familiei.

Pe de altă parte, există voci care spun că Robert a ajuns să facă această faptă, din cauză că părinţii i-ar fi interzis să mai stea la calculator, potrivit România TV.

Colegii lui Robert sunt şocaţi şi au numai cuvinte de laudă la adresa lui. "Era un tip extraordinar şi foarte bun în ceea ce făcea... Niciodată nu m-am gândit că ar fi putut face un asemenea gest! Oricum, eu consider că era un tip puţin imatur şi mai aparte", a povestit unul dintre copii.

Din informaţiile oferite de colegii şi profesorii care au vorbit ultima oară cu el, Robert Ciobanu a avut un comportament cât se poate de normal cu câteva ore înainte de tragedie. Acesta a fost foarte bucuros că a rezolvat două probleme la matematică. "Suntem consternaţi de această tragedie. Părinţii sunt distruşi! Miercuri, când a plecat de la şcoală, a fost foarte vessel. Colegii lui sunt blocaţi, domnul diriginte a fost cel care a ajuns la familie când s-a întâmplat tragedia", a declarat Carmen Losonczy, directorul Liceului de Informatică.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au întocmit dosar penal de moarte suspectă în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net