Un bărbat dat în urmărire internaţională de autorităţile italiene a fost prins de poliţiştii din Craiova, după o urmărire pe mai multe străzi.


Bărbatul şi-a dat o altă identitate atunci când a fost oprit de oamenii legii, iar aceştia au stabilit că el se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.
“Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului de oprire, continuând-şi deplasarea, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Urmărirea s-a realizat pe mai multe străzi din localitate, finalizandu-se pe strada Aleea Călugăreni, din Craiova unde autoturismul în cauză a fost blocat iar conducătorul auto imobilizat de poliţişti şi condus la sediul Biroului Rutier Craiova pentru audieri”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, citat de news.ro.

Bărbatul s-a prezentat cu numele fratelui

Polițiștii rutieri, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, au stabilit că bărbatul ar declarat o identitate falsă.
“Astfel, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea conducătorului auto, ca fiind un bărbat de 43 de ani, din Craiova, constatând totodată că acesta, profitand de faptul că nu avea documentele de indentitate asupra sa, ar fi declarat datele de identitate ale fratelui său”, a mai precizat IPJ Dolj. 
În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că bărbatul este urmărit la nivel internaţional. Pe numele său, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare pentru că din luna decembrie 2017 ar fi făcut parte dintr-o grupare care avea ca scop furtul din buzunare în mijloacele de transport în comun şi ar fi folosit în mod fraudulos carduri obţinute ca urmare a infracţiunilor săvârşite.

 
 
Loading...