Ce nu face bărbatul când iubeşte pentru a-şi impresiona aleasa inimii! Lucian, un tânăr protestant din Bistriţa-Năsăud a ales să îşi ducă iubita la altar nu cu o caleaşcă, nu cu o limuzină, ci cu o decapotabilă roz, parcă ruptă din celebrul fil „2 fast and 2 furious" relatează adevărul.ro


Maşina aparţine unei alte bistriţence protestante, care a investit bani frumoşi pentru a-şi transforma autoturismul într-o bijuterie pe patru roţi.

Mirele îmbrăcat în alb şi cu papion roz se potrivea perfect cu Pontiacul de aceeaşi culoare cu care şi-a condus iubita la altar. Nunta a avut loc undeva în 2012, cea care a postat pe youtube filmuleţul fiind chiar firma care a oferit serviciile foto-video la eveniment.

CLIIMA20140113_0093_1.jpg

Şi-a dus nevasta la altar cu o maşină roz

Autoturismul care a luat ochii nuntaşilor şi beclenarilor deopotrivă este un Pontiac Solstice, fabricat între anii 2006 şi 2009. Preţul său variază între 7000 şi 15.000 de euro, în funcţie de anul de fabricaţie. Acesta aparţine Carolinei Păcuraru, o femeie de afaceri şi ea protestantă din Bistriţa care deţine un solar în municipiu.

Potrivit specialiştilor, bistriţeanca a investit în vopsea şi paint job-ul care o aseamănă cu una dintre bijuteriile pe patru roţi din filmul „2 fast and 2 furious" în jur de 10.000 de euro, opera de artă fiind realizată într-un salon de profil din Oradea. Pentru interiorul său roz cu alb şi el personalizat, bistriţeanca a mai scos din buzunare încă 2000-3000 de euro


 
 
Loading...
Citeste tot despre: