Caz cutremurător în judeţul Vaslui! O femeie de 61 ani din localitatea Deleni a fost violată de un tânăr de 26 de ani, despre care localnicii din zonă au atras atenţia că are apucături sexuale bolnave încă din luna martie.


Nici o autoritate nu a intervenit când oamenii din sat au relatat că tânărul de 26 de ani a fost surprins întreţinând relaţii sexuale cu animale. Oamenii şi-au făcut curaj să vorbească abia după ce tatăl tânărului, Dumitru Trenchi, a fost arestat, fiind acuzat că şi-a violat fiica în vârstă de 11 ani. Tatăl violator a ajuns după gratii, în timp ce restul membrilor familiei Trechi au continuat să trăiască în promiscuitate şi consumând alcool. 

Săptămâna trecută, o femeie de 61 de ani a trăit clipe de coşmar după ce a căzut victimă lui Florin Trenchi (26 ani). În toiul nopţii, el a sărit gardul şi a intrat peste femeie în casă. Pentru că pensionara a opus rezistenţă, agresorul s-a năpustit asupra ei cu pumnii şi cu picioarele. Mai mult, el a izbit-o cu un ciocan în cap şi peste picioare, după care a batjocorit-o ”în fel şi chip”, după cum povesteşte îngrozită bătrâna. Cu greu, femeia s-a târât până la un vecin pentru a cere ajutor.

Poliţiştii au fost alertaţi, agresorul fiind prins acasă la un frate de-al său. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, însă bătrână trăieşte cu frica în sân. ”Nu se mai poate cu aşa vagabonzi, nu se mai poate. M-a bătut cu pumnii în cap, mi-a dat cu ciocanul în cap, peste genunchi. Nu mai pot sta în casă, mi-e frică", plânge pensionara.

 

 

Loading...