Un dobitoc! A blocat intersecţia cu bolidul său de fiţe

Ultima actualizare:

    Aitomobilul de lux parcat anapoda a dat peste cap traficul rutier
Aitomobilul de lux parcat anapoda a dat peste cap traficul rutier

Un tânăr şi-a lăsat maşina de lux într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Hunedoara şi a plecat la plimbare! Gestul său i-a revoltat pe localnici, dar apostrofările lor au fost tratate cu aroganţă de şofer.

Câtă lipsă de bun simţ! Un tânăr şi-a parcat automobilul de lux în mijlocul unei intersecţii din Hunedoara, chiar pe trecerea de pietoni. El a blocat astfel intersecţia dintre bulevardul Corvin şi strada George Enescu. Potrivit martorilor, tânărul a revenit după aproximativ zece minute şi a fost întâmpinat cu un cor de claxoane de şoferii revoltaţi, care au fost nevoiţi să aştepte în coloană.

„Deseori, circulaţia pe bulevardul Corvin este paralizată minute în şir, din cauza şoferilor care parchează maşina aiurea, sfidându-i pe ceilalţi participanţi la trafic”, se plânge Ioan, unul dintre hunedorenii care au asistat la scenă. Trecătorii care i-au atras atenţia individului au fost ironizaţi de acesta. „S-a enervat fiindcă îl filmam şi a strigat că numai în România i se poate întâmpla să fie tras la răspundere. Ne-a vorbit de sus şi ne-a spus că putem să-i facem câte poze vrem, întrucât nu-l interesează. A adăugat, zeflemitor, că ne este ciudă pentru că are o maşină tare. Apoi a urcat în automobil şi a plecat, nu înainte de a lăsa geamul jos şi de a ne apostrofa din nou”, relatează un alt martor al scandalului.Click! spune

Bulevardul Corvin, pe porţiunea dintre Parcul Copiilor şi Casa de Cultură, se numără printre cele mai aglomerate artere rutiere din Hunedoara. Zona va fi transformată într-un centru pietonal şi maşinile nu vor mai avea acces, potrivit unui proiect derulat de Primăria Hunedoara.

Vezi video şi mai multe imagini pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net