Un pacient cu Covid-19 intenat la secția ATI a spitalului din Lugoj, Timiș, va fi externat pe semnătură după ce a încercat să se arunce de la etaj. Bărbatul de 70 de ani nu mai voia să rămână internat în spital.


Un pacient de 70 de ani cu Covid-19 a încercat să se arunce de la etajul I al spitalului din orașul Lugoj (Timiș) pentru că nu mai voia să stea internat, scrie Timiș Online.
Incidentul a avut loc vineri, fiind nevoie de intervenția poliției și pompierilor. Bărbatul a renunțat la gest, dar a spus că vrea să plece acasă, deși era internat pe secția de terapie intensivă, iar medicii i-au recomandat să stea internat. El va fi externat pe propria răspundere.
„Era un pacient recalcitrant, care a fost recalcitrant de când a venit. A fost depistat «pozitiv», a fost mutat pe ATI. A vrut să se arunce pe geam, a bruscat și asistenta. Au venit poliția și pompierii pentru a interveni. Până la urmă va pleca pe semnătură, conform reglementărilor nu îl puteam reține în spital fără voia lui. Este pe Anestezie și Terapie Intensivă. Sunt oameni care nu respectă reguli”, a declarat directorul Spitalului Lugoj, Erwin Floroni, pentru tion.ro.

Citește și:

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA: 1.145 de cazuri noi și 41 de decese

Pacienți cu Covid-19 pleacă din spitale după decizia Curții Constituționale. ”Sunt inconștienți”

 
 
Loading...