Un seism de 4,1 grade a avut loc în Vrancea. Este al 15-lea cutremur din luna mai

Ultima actualizare:

    Foto Arhivă Click!
Foto Arhivă Click!

Un cutremur cu magnitudinea 4,1 grade pe scara Richter a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 24 mai, în zona Vrancea. Seismul a putut fi resimțit în mai multe zone din vecinătatea județului Vrancea.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 60km E de Braşov, 64km NE de Ploieşti, 118km N de Bucureşti, 128km S de Bacău, 130km V de Brăila, 133km V de Galaţi, 135km NE de Piteşti, 174km E de Sibiu, 183km N de Ruse, 210km SV de Iaşi.

”În ziua de 24 Mai 2020, la ora 15:07:08 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea ml 4.1, la adâncimea de 132km”, anunţă Institutul Naţional de Cercetarea Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

15 cutremure au avut loc în luna mai

În luna mai, în România au fost înregistrate în total 15 cutremure cu magnitudinea cuprinsă între 2,1 și 4,1 grade pe scara Richter. Cel mai mare seism din acest an a avut loc în data de 31 ianuarie, în județul Vrancea, la o adâncime de 121 kilometri și avut magnitudinea de 5,2. El a putut fi resimțit și în București. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net