Un șofer din Suceava cu un număr obscen la mașină, descoperit pe străzile din Mamaia

Ultima actualizare:

    Șoferul din Suceava cu număr obscen a primit în urmă cu două luni Foto: facebook Reporter Neptun TV
Șoferul din Suceava cu număr obscen a primit în urmă cu două luni Foto: facebook Reporter Neptun TV

Şoferul din Suceava, posesorul unui Mercedes înmatriculat în Germania cu o plăcuță cu mesaj obscene a apărut din nou, de data aceasta pe străzile din Mamaia. La sfârșitul lunii mai bărbatul a rămas fără permis şi a primit amenzi de peste 6.000 de lei pentru diferite infracțiuni în trafic

Românul care deține autoturismul marca Mercedes, înmatriculat în Germania, cu numărul DAU MU3, a ajuns pe litoralul românesc în acest sfârșit de săptămână. Reporterii NTV l-au fotografiat într-o parcare din Mamaia și l-au postat pe o rețea de socializare.

De ce a fost amendat de polițiști șoferul cu număr obscen la mașină

Șoferul a intrat în vizorul autorităților în urmă cu câteva săptămâni, când a fost oprit de poliţişti în trafic pe drumul judeţean 209 C, relatează adevărul.ro. Motivul nu a fost numărul obscen de înmatriculare, ci  viteza prea mare. Bărbatul circula cu 103 de km/oră pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50 de km/oră. El a fost prins în localitatea Vornicenii Mici din Suceava. Oamenii legii i-au cerut şoferului permisul de conducere, însă acesta a spus că nu îl are asupra sa. Poliţiştii suspectau că şoferul are totuşi permisul de conducere şi refuză să-l predea, aşa că i-au cerut să coboare din maşină pentru a fi supus unui control corporal. În acel moment, bărbatul i-a înmânat portofelul pasagerei din dreapta dar aceasta a refuzat să-l remită agenților. Deranjat de faptul că polițiștii insistau să obțină portofelul, şoferul a sunat la 112 şi a reclamat că aceștia ar fi avut un comportament abuziv. Adevărul a ieşit însă la iveală după vizualizarea imaginilor de pe dispozitivele de filmare pe care le purtau poliţiştii de la Serviciul Rutier. Anchetatorii au constat că poliţiştii au acţionat în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Ce amendă a primit șoferul din Suceava cu număr obscen la mașină

Șoferul a primit o amendă de 4.000 de lei pentru apel fals la 112. Totodată, a fost sancţionat contravenţional conform art. 102 alin. 1 lit. e din O.U.G. nr. 195/2002 cu 9 puncte amendă în cuantum de 1305 lei pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise şi conform art. 101 alin. 1 pct. 18 din O.U.G. nr. 195/2002 cu 6 puncte amendă în cuantum de 870 lei pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere.

Citiți și

Uite ce numere de înmatriculare n-ai voie să-ţi pui la maşină

Cumpărați mașini din Germania? Cereți plăcuțe de export

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net