Un taximetrist refuzat de o prostituată s-a răzbunat pe polițiști: «Vă dezbrac pe toţi!»

Ultima actualizare:
Individul i-a agresat  verbal și pe agenți,  și pe femeia  de moravuri ușoare
Individul i-a agresat verbal și pe agenți, și pe femeia de moravuri ușoare

Condamnat! Un taximetrist din Galaţi, în vârstă de 64 de ani, şi-a aflat pedeapsa, după ce a provocat un scandal de proporţii. Refuzat de o prostituată, individul a început să înjure şi s-a şicanat cu mai mulţi poliţişti în trafic. Oamenii legii au fost nevoiţi să folosească spray lacrimogen pentru a-l imobiliza pe şoferul turbulent.

Mihai Petrea a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Galaţi la un an şi 6 luni de închisoare pentru ultraj, pedeapsa fiind suspendată sub supraveghere. Condamnat în trecut pentru proxenetism, tăinuire şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, individul de 64 de ani a creat haos în zona ”Nalba” din Galaţi, în urmă cu doi ani. Conform poliţiştilor, o prostituată se afla în zonă pentru a atrage clienţi, dar când Petrea i-a propus să întreţină relaţii sexuale, a fost refuzat. Nervos, taximetristul a început  s-o ameninţe şi să-i adreseze cuvinte jignitoare, astfel că la scurt timp a venit un echipaj de poliţie, căruia prostituata îi ceruse ajutorul.


    Individul i-a agresat  verbal și pe agenți,  și pe femeia  de moravuri ușoare
Individul i-a agresat verbal și pe agenți, și pe femeia de moravuri ușoare

«Doar ministrului îi arăt actele»

Petrea nu s-a potolit şi a început să-i jignească pe agenţi: “Vă dezbrac pe toţi!”. Mai mult, el a spus răspicat „că numai ministrului îi voi prezenta documentele”. Când  unul dintre poliţişti a introdus mâna prin geamul deschis al portierei stânga faţă cu intenţia de a scoate cheile din contact, taximetristul a pornit autoturismul. Omul legii a fost zgâriat la mână când a tras-o afară, pentru a nu fi târât de maşină, scrie adevarul.ro. Un al doilea echipaj de poliţişti a venit la scurt timp, iar pentru că Petrea se blocase în taximetru, oamenii legii au pulverizat spray  lacrimogen în habitaclu. În cele din urmă, poliţiştii au reuşit să deschidă portiera, l-au imobilizat pe şofer şi l-au urcat într-o ambulanţă, care l-a dus la spital. La verificarea automobilului, poliţiştii au descoperit la oglinda retrovizoare o minicameră video în stare de funcţionare, care a surprins toată tărăşenia. 

Prima instanţă l-a condamnat la un an şi 6 luni de închisoare cu executare, însă Curtea de Apel Galaţi a fost mai blândă: pedeapsă sub supraveghere. ”Inculpatul este în prezent o persoană în vârstă, care, după ce a fost condamnat anterior, în prezent s-a integrat social şi nu a mai comis alte infracţiuni timp de şapte ani de la liberarea condiţionată”, a motivat instanţa de apel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net