Una dintre victimele exploziei de la Braşov a murit

Ultima actualizare:

    Bărbatul a suferit arsuri pe 50 - 60 % din suprafața corpuluifoto: Rareș Stelea
Bărbatul a suferit arsuri pe 50 - 60 % din suprafața corpuluifoto: Rareș Stelea

Bărbatul care a fost scos de sub dărâmături în urma exploziei produse, joi seară, la fabrica Vel Pitar din Braşov şi care suferise arsuri şi politraumatisme a murit la spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, bărbatul scos de sub dărâmături în urma exploziei de la fabrica Vel Pitar a murit la spital. 

Bărbatul avea 31 de ani şi a stat aproximativ două ore sub dărâmături, până când s-a reuşit scoaterea acestuia. El a fost scos dintr-un buncăr de un al bărbat, în vârstă de 36 de ani. 

Explozia a avut loc la fabrica de pâine Vel Pitar din Braşov, care se află chiar în spatele stadionului Tineretului.  Explozia s-a produs chiar în minutul 90 al meciului FC Braşov - Râmnicu Vâlcea, din liga a doua, şi a putut fi văzută în direct de cei care urmăreau meciul la DigiSport. 

Stelian Rechiţean, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, declara, joi seară, că în momentul producerii exploziei de la fabrica de pâine Vel Pitar, în clădire se aflau în total 11 persoane, una dintre acestea nefiind angajată a unităţii de panificaţie, ci fiind venită din exterior cu treabă, cel mai probabil pentru a lua făină.

Dintre cele şase persoane care au ajuns la spital, trei persoane au fost internate la secţia de Chirurgie plastică cu arsuri pe corp, două fiind în stare mai gravă după ce au suferit arsuri ale căilor aeriene şi fiind internate la Terapie Intensivă, iar bărbatul scos de sub dărâmături era, de asemenea, internat la ATI cu arsuri pe corp şi politraumatisme în urma prăbuşirii.

"Cea de-a şasea persoană, care a rămas prinsă sub dărâmături, a suferit politraumatisme, arsuri şi a fost intubată. Era căzută de la o înălţime de aproximativ 15 metri şi a rămas prinsă sub un planşeu. S-a coborât la ea cu corzi şi cordiţe pentru a o salva", spunea căpitanul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net