UniCredit Ţiriac Bank îşi schimbă marţi denumirea în UniCredit Bank, după ce UniCredit Bank Austria a cumpărat participaţia de 45% deţinută de Țiriac Holdings, controlată de omul de afaceri Ion Ţiriac, anunță Mediafax.


„În următoarele luni procesul de rebranding va continua prin schimbarea identităţii vizuale a băncii (denumire şi logo) în contracte şi comunicarea comercială cu clienții, partenerii, autorităţile și a semnalisticii în întreaga reţea de unităţi teritoriale, precum şi înlocuirea instrumentelor de plată (carduri, token-uri) care poartă vechea denumire”, se arată într-un comunicat al băncii.

Reprezentanţii instituţiei de credit precizează că schimbările nu vizează caracteristicile şi funcţionalităţile produselor sau relaţiile contractuale cu clienţii, iar înlocuirea instrumentelor de plată actuale cu cele care poartă noua denumire se va realiza treptat, fără costuri suplimentare pentru clienţi.
UniCredit Bank Austria a anunţat la începutul lunii iunie achiziţia acțiunilor reprezentând 45% din UniCredit Țiriac Bank SA deținute de Țiriac Holdings, astfel că participaţia a urcat de la 50,6% la 95,6%.

Cele două părţi nu au dezvăluit prețul de vânzare sau alte detalii ale tranzacției.

 
 
Loading...