UPDATE Bărbatul care şi-a ucis familia în SUA nu poate fi extrădat! Vezi ce au decis judecătorii

Ultima actualizare:

UPDATE Camil Mătase mai rămâne cel puţin 30 de zile în România. Cererea de extrădare a românului, care şi-a ucis soţia şi un fiu în SUA, a fost amânată în ianuarie, pentru că la Curtea de Apel Bucureşti nu au ajuns de la autorităţile americane documentele necesare.

 Procurorul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, prezent la şedinţa de judecată, a arătat că autorităţile juridicare americane nu au transmis până la acest moment nici cererea de extrădare şi niciun alt document legat de Camil Mătase. În acest context, procurorul a cerut un nou termen de judecată pentru analizarea cererii de extrădare, potrivit Mediafax.

Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus prelungirea cu 30 de zile a mandatului de arestare a lui Camil Mătase.

Camil Mătase a fost arestat pe 21 noiembrie, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti. El a declarat, în lacrimi, judecătorilor că regretă faptele.  Camil Mătase a spus că îl deranja faptul că soţia sa trimitea bani, fără să-i spună, rudelor din România. Mai mult, el era convis că femeia in trase într-un anturaj de proxeneţi şi traficanţi de droguri, informează Antena 3.

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că, în noaptea măcelului, după ce a consumat băuturi alcoolice a decis să-şi împuşte soţia care dormea, iar ulterior, fiul. „Acesta a mai arătat că în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice, a luat hotărârea de a-şi împuşca soţia, lucru pe care l-a făcut în timp ce aceasta dormea în dormitorul conjugal situat la parterul locuinţei. Ulterior, în seara de 11 noiembrie, pe motiv că fiul său are unele boli cronice, a hotărât să-l împuşte şi pe acesta, situaţie în care a luat pistolul şi în timp ce fiul său era aşezat cu spatele, l-a împuşcat în zona capului”, arată procurorii în referatul cu propunerea de arestare preventivă.

Teribila descoperire a fost făcută pe 14 noiembrie de Teodor, în vârstă de 17 ani, fiu cel mic al soţilor Mătase. Casa din Houston era plină de sânge.

Pe mama lui, Emilia, de 47 de ani, a găsit-o fără viaţă în dormitor, ciuruită de gloanţe, iar pe fratele său, Emanuel, de 26 ani, în biroul de la etaj.

Tânărul era împuşcat cu un singur glonţ, în cap. Din locuinţă nu fusese furat nimic şi nu existau urme de forţare.

Camil Mătase a fugit în România, însă a fost prins în Vrancea, după ce mama lui l-a denunţat.

Mai mulţi ofiţeri FBI au venit în ţara noastră şi colaborează cu poliţiştii şi procurorii români.

Dacă va fi extrădat şi judecat în America, ucigaşul riscă pedeapsa cu moartea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net