UPDATE Fratele primarului Constanţei, Radu Mazăre, este audiat la DNA

Ultima actualizare:

    Senatorul PSD Alexandru Mazăre şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, sunt cercetaţi pentru luare de mită (foto: ziuaconstanta.ro)
Senatorul PSD Alexandru Mazăre şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, sunt cercetaţi pentru luare de mită (foto: ziuaconstanta.ro)

Senatorul PSD Alexandru Mazăre s-a prezentat, joi, la DNA, fiind citat pentru a-i fi prezentate învinuirile în dosarul în care este cercetat şi fratele acestuia, primarul Constanţei, Radu Mazăre.

UPDATE ORA 11.08. Senatorul PSD Alexandru Mazăre a declarat joi, la ieşirea de la DNA, că anchetatorii l-au anunţat că este cercetat pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii, precizând că până la acest moment nu are nicio interdicţie impusă de DNA, potrivit Mediafax.Întrebat pentru ce i-au fost puşi în cont de către Elan Schwartzenberg 80.000 de euro, Alexandru Mazăre a spus că nu vrea să comenteze.Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că fratele primarului Constanţei, senatorul PSD Alexandru Mazăre, ar fi primit şi el bani, în contextul favorizării firmei care a construit campusul de locuinţe sociale "Henri Coandă".

Alexandru Mazăre nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a ajuns în jurul orei 09.45, informează Mediafax.

În urmă cu o zi a fost la DNA şi fratele senatorului, primarul Constanţei, Radu Mazăre, pentru a da declaraţii în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul "Henri Coandă".

Mazăre a declarat, la ieşirea de la DNA, că procurorii au extins ancheta în dosarul de corupţie şi l-au pus sub acuzare şi pentru fals, în legătură cu declaraţiile sale de avere şi împrumutul făcut, cu mult timp în urmă, cetăţeanului de origine greacă.

Potrivit DNA, Radu Mazăre nu a trecut în declaraţiile de avere din 2012 contul personal deschis la banca din Israel în care a primit, în septembrie 2011, cei 95.000 de euro de la Elan Schwartzenberg, astfel că procurorii au extins ancheta în cazul edilului, pentru fals în declaraţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net