Urmaş al lui George Coşbuc, ucis de un băiat de 17 ani?

Ultima actualizare:

    Tânărul (în centru,  în verde) a fost  arestat preventiv  pentru 30 de zile foto: adevărul
Tânărul (în centru, în verde) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile foto: adevărul

Un bărbat de 61 de ani, unul dintre urmaşii marelui poet George Coşbuc, a avut parte de un sfârşit tragic şi violent: a ars de viu într-o centrală termică. Anchetatorii presupun că un adolescent de 17 ani, care lucra în acelaşi loc, l-ar fi împins intenţionat într-o cuvă. Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile, dar susţine că e nevinovat.

Tragedia s-a produs în data de 1 august, la o fabrică austriacă de prelucrare a lemnului, situată la ieşirea din comuna Coşbuc (jud. Bistriţa Năsăud). Victima, Radu Tîrnovan, avea 61 de ani, era din comuna Coşbuc şi muncea la fabrica respectivă de ani buni. Mama acestuia este una dintre nepoatele scriitorului George Coşbuc, iar bunicul bărbatului a fost frate cu poetul, scrie adevarul.ro. Tot acolo lucra şi adolescentul de 17 ani, care era în probe. Deşi era paznic, una dintre sarcinile bărbatului de 61 de ani era tocmai să verifice periodic centrala automatizată, pentru a se asigura că funcţionează corespunzător. Anchetatorii bănuiesc că, în urma unei altercaţii, adolescentul l-a împins pe bărbat în cuva centralei termice, iar acesta a ars de viu. 


    Aceasta este fabrica  unde a avut  loc tragedia
Aceasta este fabrica unde a avut loc tragedia

Cea care a dat alarma a fost tocmai soţia victimei, în urma unei convorbiri telefonice. În jurul orei 22:30, femeia a fost sunată de soţul său, care a apucat doar să se vaiete, convorbirea întrerupându-se la scurt timp. Speriată, femeia a mers la fabrica de prelucrare a lemnului pentru a vedea dacă s-a întâmplat ceva, întrucât nu mai reuşea să îşi contacteze soţul. Acolo a aflat de la adolescentul de 17 ani, singurul care se mai afla la fabrică în acel moment, că bărbatul de 61 de ani ar fi dispărut fără urmă. Adolescentul ar fi ajutat-o pe femeie şi pe apropiaţii dispărutului să îl caute în fabrică şi în jurul acesteia, fără nici un rezultat. 

Ulterior, tânărul, care împlineşte 18 ani peste câteva zile, i-a luat locul bărbatului dispărut şi a continuat să supravegheze centrala termică. După câteva ore, sistemul centralei a identificat corpuri străine şi a dat eroare, aceasta oprindu-se. Atunci, anchetatorii au realizat că bărbatul de 61 de ani a ars de viu tocmai în centrala termică pe care trebuia să o supravegheze. În interiorul centralei termice s-ar fi găsit resturi umane. Imaginile de pe camerele de supraveghere îi surprind pe bărbat şi pe adolescent intrând de mai multe ori în încăperea în care se afla centrala termică. În jurul orei 22:30, camerele îl surprind pe adolescentul de 17 ani ieşind în fugă. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, adolescentul de 17 ani a mers a doua zi la frizerie în oraşul Năsăud, pentru a-şi aranja podoaba capilară. De acolo a fost ridicat de către poliţişti. 

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net