Victor Ponta va fi exclus din avocatură?

Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ponta este atacat pe toate fronturile. Face ture la DNA, la tribunale, i s-a luat titlul de doctor în Drept. Astăzi, 31 august, Baroul București ia în discuție excluderea din rândul avocaților cu drept de practică.

Fostul prim-ministru Victor Ponta trece printr-o perioadă grea. Teza sa de doctorat a fost declarată oficial un plagiat și, ca urma, i-a fost retras titlul de doctor în Drept. Cererea a fost făcută de europarlamentarul Monica Macovei.

În şedinţa Consiliul Baroului Bucureşti, de astăzi, 31 august, ar putea fi luată în discuţie cererea privind excluderea avocatului Ponta, formulată de Monica Macovei.

Decanul Baroului, avocatul Ion Dragne, a declarat că la şedinţa de astăzi au fost invitaţi atât Ponta cât şi Mocovei, pentru a-şi susţine punctele de vedere. Monica Macovei a cerut excluderea lui Ponta din avocatură, invocand faptul că acesta a dobandit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de 'doctor in drept, titlu care i-a fost retras, scrie realitatea.net.

Fostul premier a depus deja un memoriu şi un set de documente din care a rezultat că a formulat o reclamaţie prealabilă împotriva ordinului de revocare a titlului de doctor, precum şi o cerere de suspendare a efectelor ordinului respectiv, depusă la Curtea de Apel Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net