Președintele PSD Liviu Dragnea a reacţonat violent în fața jurnaliștilor, când a fost întrebat despre legea care permite persoanelor condamnate la închisoare să execute pedepsele la domiciliu.


Plenul Senatului a votat luni mai multe modificări la Legea privind măsurile privative de libertate, întoarsă de CCR în Parlament, printre care şi posibilitatea ca pedepsele de până la 18 luni de închisoare, pentru fapte fără violenţă, să fie executate la domiciliu. 

Întrebat desore legea arestului la domiciliu şi confruntându-se cu un şir de interogaţii incomode, Liviu Dragnea şi-a pierdut cumpătul şi a reacţionat violent în faţa jurnaliştilor. O jurnalistă a insinuat că această lege l-ar ajuta pe preşedintele PSD în cazul în care ar primi o nouă condamnare. Atunci, Liviu Dragnea a răbufnit. „Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat!”, a fost replica lui Dragnea. „În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați? M-am săturat. Înseamnă că orice lege mă favorizează pe mine, sunt și eu om și efectuv îmi ajunge să răspund la aceste prostii”, a continuat el.

„Vorbiți cu haștagul, vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să puteți discuta ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România”, a răspuns Liviu Dragnea, vizibil deranajat.

 

 
 
Loading...