VIDEO Muncitori care toarnă asfalt direct peste iarbă în Argeș! Reacția primarului localității

Ultima actualizare:

    Foto: EPitești
Foto: EPitești

Mai mulți muncitori dintr-un sat din județul Argeș au fost filmați în timp ce toarnă asfalt direct peste o porțiune de iarbă

Imaginile au fost filmate pe o stradă din satul Văcarea, din județul Argeș. În filmulețul realizat se pot vedea muncitori care au descărcat asfalt dintr-o basculantă și îl întind cu lopata direct peste iarbă, pentru asfaltarea terenului respectiv, fără pregătirea în prealabil a terenului.

Asfaltare direct pe iarbă în Argeș

Acțiunea a fost oprită, după ce un consilier local revoltat a filmat întreaga scenă și a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Primarul comunei, Gheorghe Matei, și patronul firmei au spus că muncitorii au turnat asfaltul de capul lor, potrivit ziarului Epitești. 

„Denumirea proiectului era reabilitare drum comunal. Cu firma respectivă am făcut contract anul trecut, însă vremea rea şi pandemia au întârziat începerea lucrărilor. Când am văzut ce se întâmplă am trimis muncitorii acasă. I-am dat mesaj să strângă utilajele, i-am dat dracu,” a declarat Gheorghe Matei, primarul comunei, care a susținut că l-a înjurat pe șeful companiei, conform Digi 24.Consilierul Sorin Ion Andrei îi contrazice însă, afirmând că nimic nu se petrece în localitate fără știrea primarului. În compensație, patronul firmei ar fi promis că va asfalta suplimentar 100 de metri pătrați față de cât s-a angajat prin contract.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net