Premierul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-COVID sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”, unde cu o zi în urmă s-a vaccinat şi preşedintele Klaus Iohannis. Prim-ministrul a venit la centrul de vaccinare îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu mesajul „Împreună învingem pandemia”.


Sâmbătă, 16 ianuarie, premierul Florin Cîțu s-a vaccinat anti-COVID-19. Ulterior, Cîţu a declarat că nici nu a simţit când i-a făcut asistenta vaccinul. „Foarte, foarte uşoară această vaccinare. Chiar nu am simţit nimic. Chiar asta îi spuneam doamnei asistente – nici nu am simţit când mi-a făcut vaccinul. Am vrut să dau un semnal de încredere românilor. E important să înţelegem că păstrarea măsurilor de restricţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem efectele pandemiei. Rămânnem la obiectivul 10,4 milioane de români vaccinaţi până în septembrie şi nu ne abatem de la acest obiectiv”, a afirmat Florin Cîţu după ce a făcut prima doză de vaccin anti-COVID. 

Chestionat despre plaforma unde se pot programa românii pentru vaccinare, Cîţu a spus: „Se lucrează la platformă. Lucrurile sunt determinate şi de numărul de vaccinuri. Foarte mulţi români vor să se vaccineze. Cum vor apărea şi alte vaccinuri vom lua cât mai multe. Vom facem eforturi să luăm cât mai multe vaccinuri ca să îii vaccinăm pe toţi românii”.

El a adăugat că încetinirea livrărilor de către Pfizer va fi recuperată săptămâna viitoare şi a precizat că România va achiziţiona şi alte vaccinuri, cum apar, pentru a se ajunge la acel obiect de vaccinare până în septembrie a 10,4 milioane de oameni, informează News.ro.

 
 
Loading...