VIDEO Râmnicu Vâlcea. Scandal între doi bărbaţi şi poliţişti, din cauza declarațiilor pe propria răspundere

Ultima actualizare:
Declarația pe proprie răspundere se completează citeț și detaliat
Declarația pe proprie răspundere se completează citeț și detaliat

Zilele trecute, un caz incredibil a avut loc la Călărași, unde un bărbat a lovit cu bâta doi polițiști, după ce oamenii legii au solicitat declaraţia pe proprie răspundere şi l-au anunţat că va fi sancţionat. De data aceasta, doi bărbaţi din Râmnicu Vâlcea acuză de abuz forţele de ordine care au oprit la un filtru autoturismul în care aceştia circulau, cei doi susţinând că au fost amendaţi fără motiv.

Incidentul s-a produs, conform IPJ Vâlcea, vineri, 10 aprilie, în municipiul Râmnicu Vâlcea. În filmul realizat de unul dintre tineri şi postat pe Facebook, cei doi acuză de abuz poliţiştii care i-au oprit pentru a vedea dacă respectă prevederile ordonanţelor militare în baza cărora se instituie restricţii de circulaţie. „Am mănuşi, am mască, am foaia completată, cumpărăturile, ce e în neregulă?” spune şoferul oprit în trafic. „Suntem abuzaţi de Poliţia Română, mai fac două minute până la mine acasă, am fost la magazin şi suntem abuzaţi că ne dă amendă, pe nedrept”, adaugă pasagerul.

Ce spun oamenii legii

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Vâlcea susţin că cei doi nu deţineau completate declaraţiile pe proprie răspundere prevăzute de Ordonanţele Militare, iar poliţiştii le-au adus la cunoştinţă faptul că vor fi sancţionaţi contravenţional, iar procesele-verbale de constatare a contravenţiei vor fi comunicate la domiciliu, prin poştă. „Ulterior cei doi au completat declaraţii pe proprie răspundere şi au refuzat să plece din punctul de control motivând că au avut declaraţiile completate. Deoarece conducătorul autoturismului  nu a respectat dispoziţiile poliţistului de a se pune în mişcare, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere” precizează IPJ Vâlcea.

Declarația pe proprie răspundere. Cum se completează de mână

Declarația pe proprie răspundere poate fi completată și de mână, iar ca să-nțelegi cât mai bine ce ai de făcut, îți prezentăm un model din care să te inspiri dacă vrei să ieși la cumpărături. Declarația este singurul document cu care mai putem ieși din casă, pe toată perioada stării de urgență.


    Declarația pe proprie răspundere se completează citeț și detaliat
Declarația pe proprie răspundere se completează citeț și detaliat

Citește și:

Scandal monstru la Călărași. Doi polițiști, bătuți măr de un bărbat prins fără declarație pe proprie răspundere

Lista amenzilor dacă nu respecți Ordonanța Militară. Poți scoate până la 5.000 de lei din buzunare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net