Un bărbat, pacient al Spitalului Municipal din Aiud, care s-a vindecat de COVID-19 după ce a fost internat în stare gravă pe secţia ATI, a transmis un mesaj emoţionant de mulţumire cadrelor medicale.


„M-am născut a doua oară, m-au readus la viaţă. Mulţumesc întreg personalului Spitalului Aiud ATI, neurologie, infirmierele, asistentele care au fost după noi ca după nişte copii şi şi-au dat silinţa a ne ţine în viaţă. Nu am cum sa va răsplătesc toată viaţa mea”, a transmis Emil Ficior, un bărbat de 39 de ani, din Ocna Mureş, care a ajuns în stare gravă pe secţia ATI, după ce s-a infectat COVID.

Un pacient care nu credea în COVID, mesaj emoționant pentru medici

Acesta a filmat şi un video live pe Facebook prin intermediul căruia a mărturisit că el nu credea înainte în coronavirus, și le-a transmis celor care îl urmăreau să aibă grijă de ei şi să trateze cu seriozitate pandemia. „Nu am crezut în COVID”, spunea bărbatul cu masca de oxigen pe faţă. Din fericire, 14 zile mai târziu, Emil Ficior s-a externat vindecat de virus.

Acesta a declarat pentru alba24.ro că, la un moment dat, au început să îl doară articulaţiile și să aibă o stare de somnolenţă. De asemenea, bărbatul trebuia să iasă pe balcon pentru a putea avea aer. A stat acasă timp de aproape patru zile, nu a mers la medic, iar starea sa s-a agravat.

După vizita amânată la medicul de familie, acesta l-a trimis să îşi facă un test COVID. Nu a mai apucat să afle rezultatul testului de a doua zi, pentru că starea sa de sănătate s-a agravat foarte tare. În 7 aprilie a fost depistat pozitiv şi a fost internat pe secţia ATI a spitalului din Aiud. Două zile mai târziu, bărbatul a fost conectat la aparatele de oxigen, pacientul nemaiputând respira fără ajutorul acestora.

„Încă o dată vă spun medicii şi toţi de aici fac tot ce pot pentru a ne salva, veniţi la timp şi nu staţi acasă că poate o să vă fie fatal”,a fost o parte din mesajul de mulţumire al bărbatului pentru cei care i-au salvat viaţa.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: