Victor Ponta a fondat un nou partid! Cine i s-a alăturat

Ultima actualizare:

    Victor Ponta a înființat un nou partid Foto: Facebook
Victor Ponta a înființat un nou partid Foto: Facebook

Victor Ponta a anunțat duminică, 3 septembrie, înființarea unui nou proiect politic, partidul Pro România. fostul premier îi va avea alături pe Sorin Câmpeanu și pe Daniel Constantin.

Marele anunț a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul noului partid, informează Știri pe surse:

„Vrem să fie un proiect politic altfel. [...] Ne-am de forțe politice care sunt așa cum le știți. [...] Nu mai vreau CEX-uri cu aplauze furtunoase, nici lideri care să mimeze iubirea poporului. Vrem să oferim ce nu există în acest moment pe scena publică [...] Sunt mulți oameni care au votat PNL sau alte partide politice și se întreabă, ca și mine, de ce nu există opoziție. [...] Cei mai mulți sunt cei care nu au votat deloc în decembrie. Am vrea să oferim o alternativă la oferta de pe piață. [...] Nu ne-am propus să rupem PSD. Nu am sunat niciun coleg din PSD. Faptul că acum e confiscat de o persoană și un grup, sper să se elibereze și ei”, a declarat Victor Ponta, fondator, de acum, al partidului Pro România.

Fostul prim-ministru a mai adăugat că se așteaptă să se confrunte cu numeroase atacuri și provocări, dar este pregătit să continue proiectul:

„Vrem să facem politica altfel, să ne folosim experiența și să construim o societate echilibrată, în care nu se luptă pensionarii cu angajații, cu multinaționalele, cu Soros, ca să ne ascundem incompetența. Dacă cineva face toate eforturile să nu ne lansăm, înseamnă că facem ce trebuie. Sunt convins că de la acest nucleu de trei oameni putem să facem o politică altfel, de care România are nevoie. Ne pregătim de acuzații, de tot felul de șopârle. Serviciile, Soros, Maior, Kovesi nu ne-au sunat. Ne sună foarte mulți oameni care activează sau au activat în PSD, ALDE și care ne spun că sunt alături de noi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net