Pregătiți-vă, vine frigul! Din nordul Rusiei, din Siberia, coboară un val de aer polar care ne va aduce temperaturi foarte scăzute, chiar ger în centrul țării. Meteorologii ANM au emis o prognoză până la 9 decembrie.


Un val de aer polar coboară din Siberia și ne afacta și pe noi. În Transilvania, în timpul nopților vor fi temperaturi extrem de scăzute, în jur de 14 -15 grade, adică ger. Cele mai mari  pericole din aceste zile sunt poleiul și ceața. Meteorologii ANM anunță o iarnă capricioasă, cu episoade de viscol și ger.

Vremea în Banat și Crișana, 26 noiembrie – 9 decembrie

Se răcește în următoarele zile. Dacă astăzi, 26 noiembrie, sunt prognozate 12 grade, în ultima zi din luna noiembrie sunt prognozate zero grade la prânz și minus 8 grade în timpul nopților. Abia după 3 decembrie valorilor vor urca ușor, la 4 -6 grade. Vor fi ploi în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie.

Vremea în Transilvania, 26 noiembrie – 9 decembrie

Temperaturile se prăbușesc de la 10 grade (astăzi, 26 noiembrie), la minus 2 grade de 1 Decembrie. În timpul nopților, se răcește accentuat. La noapte sunt prognozate minus 2 grade, dar se prăbușesc treptat la minus 15 grade, până pe 1 Decembrie. Vor fi precipitații, probabil sub formă de ninsoare, în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie.

Vremea în Maramureș, 26 noiembrie – 9 decembrie

Temperaturile vor fi în scădere de la 10 grade astăzi, 26 noiembrie, la zero grade pe 28 noiembrie. Și nopțile vor fi reci, până la minus 12 grade pe 1 Decembrie și vor rămâne negative și nopțile următoare. Vor fi precipitații în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie.

Vremea în Moldova, 26 noiembrie – 9 decembrie

Va fi din ce în ce mai frig. Astăzi, 26 noiembrie nu vor fi mai mult de 2 grade la prânz, dar în zilele următoare sunt prognozate minus 8 grade la prânz și minus 15 grade noaptea. Abia din 4 decembrie, temperaturile vor urca ușor. Sunt prognozate precipitații în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie.

Vremea în Dobrogea, 26 noiembrie – 9 decembrie

Vremea va răci până la începutul lunii decembrie. Astăzi, 26 noiembrie, sunt prognozate 12 grade la prânz, dar până la 1 Decembrie nu vor fi mai mult de minus 4 grade la prânz și minus 8 grade noaptea. Vor fi precipitații între 26 și 29 noiembrie, apoi între 6 și 9 decembrie.

Vremea în Muntenia și Oltenia, 26 noiembrie – 9 decembrie

Se va răci accentuat, de la o zi la alta. Marți, 27 noiembrie vor fi zero grade la prânz și minus 2 grade noaptea, apoi vom avea minus 4 grade la prânz. De 1 Decembrie, vor fi minus 4 grade ziua și minus 12 grade noaptea. Se va încălzi ușor după 3 decembrie. Vor fi condiții de precipitații între 26 și 29 noiembrie, apoi după 6 decembrie.

Vremea la munte, 26 noiembrie – 9 decembrie

În câteva zile, valorile vor coborî la minus 8 grade la prânz și minus 14 grade noaptea. Sunt prognozate precipitații în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie. După 3 decembrie, temperaturile vor urca ușor.

 
 
Loading...