Vine frigul! Vremea de 1 Decembrie și de Sfântul Nicolae

Ultima actualizare:

    Pregătiți-vă, vine frigul! Din nordul Rusiei, din Siberia, coboară un val de aer polar care ne va aduce temperaturi foarte scăzute, chiar ger în centrul țăriiFOTO: Click!
Pregătiți-vă, vine frigul! Din nordul Rusiei, din Siberia, coboară un val de aer polar care ne va aduce temperaturi foarte scăzute, chiar ger în centrul țăriiFOTO: Click!

Pregătiți-vă, vine frigul! Din nordul Rusiei, din Siberia, coboară un val de aer polar care ne va aduce temperaturi foarte scăzute, chiar ger în centrul țării. Meteorologii ANM au emis o prognoză până la 9 decembrie.

Un val de aer polar coboară din Siberia și ne afacta și pe noi. În Transilvania, în timpul nopților vor fi temperaturi extrem de scăzute, în jur de 14 -15 grade, adică ger. Cele mai mari  pericole din aceste zile sunt poleiul și ceața. Meteorologii ANM anunță o iarnă capricioasă, cu episoade de viscol și ger.

Vremea în Banat și Crișana, 26 noiembrie – 9 decembrie

Se răcește în următoarele zile. Dacă astăzi, 26 noiembrie, sunt prognozate 12 grade, în ultima zi din luna noiembrie sunt prognozate zero grade la prânz și minus 8 grade în timpul nopților. Abia după 3 decembrie valorilor vor urca ușor, la 4 -6 grade. Vor fi ploi în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie.

Vremea în Transilvania, 26 noiembrie – 9 decembrie

Temperaturile se prăbușesc de la 10 grade (astăzi, 26 noiembrie), la minus 2 grade de 1 Decembrie. În timpul nopților, se răcește accentuat. La noapte sunt prognozate minus 2 grade, dar se prăbușesc treptat la minus 15 grade, până pe 1 Decembrie. Vor fi precipitații, probabil sub formă de ninsoare, în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie.

Vremea în Maramureș, 26 noiembrie – 9 decembrie

Temperaturile vor fi în scădere de la 10 grade astăzi, 26 noiembrie, la zero grade pe 28 noiembrie. Și nopțile vor fi reci, până la minus 12 grade pe 1 Decembrie și vor rămâne negative și nopțile următoare. Vor fi precipitații în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie.

Vremea în Moldova, 26 noiembrie – 9 decembrie

Va fi din ce în ce mai frig. Astăzi, 26 noiembrie nu vor fi mai mult de 2 grade la prânz, dar în zilele următoare sunt prognozate minus 8 grade la prânz și minus 15 grade noaptea. Abia din 4 decembrie, temperaturile vor urca ușor. Sunt prognozate precipitații în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie.

Vremea în Dobrogea, 26 noiembrie – 9 decembrie

Vremea va răci până la începutul lunii decembrie. Astăzi, 26 noiembrie, sunt prognozate 12 grade la prânz, dar până la 1 Decembrie nu vor fi mai mult de minus 4 grade la prânz și minus 8 grade noaptea. Vor fi precipitații între 26 și 29 noiembrie, apoi între 6 și 9 decembrie.

Vremea în Muntenia și Oltenia, 26 noiembrie – 9 decembrie

Se va răci accentuat, de la o zi la alta. Marți, 27 noiembrie vor fi zero grade la prânz și minus 2 grade noaptea, apoi vom avea minus 4 grade la prânz. De 1 Decembrie, vor fi minus 4 grade ziua și minus 12 grade noaptea. Se va încălzi ușor după 3 decembrie. Vor fi condiții de precipitații între 26 și 29 noiembrie, apoi după 6 decembrie.

Vremea la munte, 26 noiembrie – 9 decembrie

În câteva zile, valorile vor coborî la minus 8 grade la prânz și minus 14 grade noaptea. Sunt prognozate precipitații în perioada 26 – 29 noiembrie, apoi între 3 și 9 decembrie. După 3 decembrie, temperaturile vor urca ușor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net