Viorel Hrebenciuc a cerut urna mobilă pentru a putea vota în arest

Ultima actualizare:

    Viorel Hrebenciuc, pe vremea când putea vota în libertate (foto: Adevărul)
Viorel Hrebenciuc, pe vremea când putea vota în libertate (foto: Adevărul)

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, dar și fiul său Andrei, au votat duminică din arestul IPJ Brașov. cei doi au solicitat președintelui secției de votare arondate să li se aducă urna mobilă, așa cum prevede legea. Cei doi se află în arest preventiv în dosarul retrocedărilor ilegale de pădure.

Viorel și Andrei Hrebenciuc nu au putut sta departe de procesul electoral. Cei doi au cerut să li se aducă urna mobilă în arestul IPJ Brașov, întrucât nu pot părăsi sediul poliției în timpul anchetei.

"Da, vă confirm că domnii Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc și Aristotel Căncescu au votat duminică. Vineri am primit cererile din partea acestora, iar duminică două persoane din cadrul Biroului Secției de votare nr. 15 Brașov, unde este arondat arestul Poliției, s-au deplasat cu urna mobilă de vot în arestul Poliției pentru a vota. Alături de aceștia, alte 23 de persoane aflate în arest preventiv au făcut cerere pentru a vota", a declarat Ana Popa, președintele Sectiei de votare nr.15, citată de Agerpres.

Viorel și Andrei Hrebenciuc au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru implicare în dosarul retrocedărilor ilegale de pădure. La rândul său, fostul președinte al CJ Brașov, Aristotel Căncescu, a fost trimis după gratii pentru atribuirea preferențială a unor contracte finanțate din bani publici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net