Vodafone a lansat 4G+, reţeaua cu Internet la viteza luminii

Ultima actualizare:

    Operatorul telecom Vodafone tocmai a lansat Supernet 4G+
Operatorul telecom Vodafone tocmai a lansat Supernet 4G+

Internetul de mare viteză n-a fost niciodată mai rapid ca acum. Operatorul telecom Vodafone tocmai a lansat Supernet 4G+, o reţea îmbunătăţită care permite utilizatorilor un trafic ridicat şi experienţe video ireale, la viteze de descărcare a datelor de două ori mai mari.

La lansarea Supernet 4G, în septembrie 2014, cei de la Vodafone credeau că au atins apogeul tehnologiei. În cei doi ani de rulaj, operatorul de telecomunicaţii a rupt barierele cunoscute, înregistrând recorduri după recorduri. Numărul utilizatorilor de tehnologie 4G a crescut de 20 de ori, în vreme ce traficul de date a sporit de 40 de ori. Mai mult de jumătate din tot traficul de date din reţea a fost reprezentat de vizualizările şi distribuirile de fişiere video. O analiză a companiei a scos la iveală că un român care are abonament Vodafone petrece în prezent cu o oră şi jumătate mai mult în fiecare lună urmărind fişiere video pe net decât o făcea în anul 2014. De atunci, nevoile clienţilor s-au schimbat, motiv pentru care operatorul a luat decizia îmbunătăţirii reţelei. Aşa a apărut Supernet 4G+, tehnologie care aduce o viteză de descărcare a datelor de două ori mai mare, acoperire mai mare în spaţii indoor, experienţe video HD incredibile pe orice mobil compatibil 4G+ şi securitate sporită a datelor utilizatorilor.

„Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ şi infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reuşit să depăşim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susţine terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director al Vodafone România.

Supernet 4G+ este disponibil de azi în 42 de mari oraşe din ţară, reşedinţe de judeţ, dar şi în alte 330 de localităţi din România. Veştile bune pentru abonaţii Vodafone nu se opresc aici. În primul rând, ei nu vor plăti nimic în plus pentru a beneficia de serviciile îmbunătăţite. Şi mai fericiţi sunt acum utilizatorii din Cluj-Napoca şi Iaşi. Ei vor avea acces gratuit la Internet pe mobil în toată luna septembrie. Timp suficient pentru a testa noua tehnologie 4G+. Material susţinut de Vodafone.

Telefoane compatibile cu tehnologia 4G+

Nu mai puţin de 139 de telefoane mobile şi tablete sunt compatibile cu tehnologia 4G+. Printre ele se numără: Iphone 6, Iphone 6S, Huawei NXT-Al 10, Huawei NXT-L29, LG-H791, Nexus 5X, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy Alpha.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net