Ziua Copilului. Cele mai emoționante urări pentru cei mici. Ce mesaje au transmis Klaus Iohannis și Ludovic Orban de 1 Iunie

Ultima actualizare:
Cel mai frumos cadou pe care un părinte îl poate oferi copilului său este acela de a fi mereu prezent în viața lui
Cel mai frumos cadou pe care un părinte îl poate oferi copilului său este acela de a fi mereu prezent în viața lui

Ziua Copilului se sărbătorește la 1 Iunie în întreaga lume, iar azi cu siguranță îți dorești să faci și tu niște urări pentru cei mici. Iată câteva mesaje emoționante din care să te inspiri!

Fie ești părinte, bunic, o rudă apropiată, fie ai prieteni care au copii sau cunoști o persoană cu suflet de copil, cu siguranță te bucuri și tu de ziua de azi. Iar dacă vrei să faci cuiva o urare, gândește-te un mesaj personalizat și din sufelt. Evită clasicele felicitări pentru că nu transmit absolut nimic. Dimpotrivă. Dacă nu ai inspirație, iată cinci dintre cele mai emoționante felicitări pentru copii. 


    Cel mai frumos cadou pe care un părinte îl poate oferi copilului său este acela de a fi mereu prezent în viața lui
Cel mai frumos cadou pe care un părinte îl poate oferi copilului său este acela de a fi mereu prezent în viața lui
  • Dragă copile, mi-e tot sufletul plin de tine! Te iubesc atât de mult! Să ai o viață fericită și tot ce-ți dorești tu, al tău să fie! La mulți ani!
  • Azi e ziua ta, copile drag! Îți doresc să ai parte de tot binele și frumosul din lume! La mulți ani!
  • Copile, ești o minune, ești un miracol, ești cel mai pur și nevinovat suflet din lume. Te iubesc! La mulți ani!
  • Te iubesc până la cer, te iubesc până la stele, te iubesc atât de mult încât simt cum mă doare. La mulți ani, copilul meu!
  • Dragul meu băiat, să te bucuri în fiecare zi de toate minunile acestei lumi, să fii fericit, să fii vesel și să zâmbești mereu ca acum! La mulți ani!
  • Fetița mea iubită, odată cu tine copilăresc și eu din nou. Azi, de ziua ta, mi-am adus aminte cât de frumos este să fii copil. Uitasem..Mulțumesc! La mulți ani!

Iohannis, mesaj de Ziua Copilului: „Am încredere că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre”

De 1 iunie, Klaus Iohannis le-a transmis copiilor un mesaj și le-a vorbit despre importanța respectării regulilor sanitare care, dacă vor fi respectate, ne vor proteja de îmbolnăvirea cu coronavirus. „Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni. Aţi făcut eforturi extraordinare. Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici şi că nu veţi lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor voastre”, le-a transmis președintele celor mici. „Anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiţii neobişnuite, întrucât trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activităţile pe care le făceaţi zilnic cu plăcere. Aţi făcut eforturi extraordinare şi v-aţi adaptat şcolii online, înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulţumesc pentru că aţi fost înţelegători şi că i-aţi protejat pe cei dragi, pe părinţi şi mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în faţa bolii”, afirmă preşedintele. El le urează succes celor care vor susţine în curând examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, declarându-se convins că se vor descurca foarte bine. „Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici şi că nu veţi lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor voastre. Dragi copii, prin respectarea regulilor sanitare, fiţi aliaţii mei în această luptă împotriva virusului şi vă asigur că împreună vom depăşi cu bine această perioadă!”, cle-a mai transmis preşedintele.

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Copilului: „Copiii sunt darul cel mai de preț”

Premierul Ludovic Orban afirmă, în mesajul de de Ziua Internaţională a Copiilor, că împreună cu întreaga echipă guvernamentală, este decis să le ofere şanse egale tuturor copiilor României şi să găsească soluţii viabile pentru dezvoltarea lor. El subliniază că timpul pe care mulţi dintre români l-au petrecut alături de copiii lor în ultimele săptămâni, mai mult decât aveau posibilitatea înaintea epidemiei de coronavirus, va avea cu siguranţă o semnificaţie aparte pentru fiecare. „Să-i ajutăm să crească frumos, educaţi şi responsabili înseamnă, în primul rând, să fim noi, la rândul nostru, exemple pentru ei, să-i învăţăm ce înseamnă empatia, respectul faţă de ceilalţi şi responsabilitatea”, afirmă prim-ministrul. „Este sărbătoarea copiilor, astăzi, o zi pe care le-o dedicăm în fiecare an cu multă bucurie şi cu sentimentul că ei sunt darul cel mai de preţ nu doar pentru familiile lor, ci şi pentru întreaga societate. Timpul pe care mulţi dintre români l-au petrecut alături de copiii lor în ultimele săptămâni, mai mult decât aveau posibilitatea înaintea epidemiei de coronavirus, va avea cu siguranţă o semnificaţie aparte pentru fiecare. Pentru un părinte, orice clipă petrecută alături de copiii săi înseamnă acel prilej nepreţuit de a-i vedea cum cresc şi cum evoluează, de a se apropia şi mai mult de ei şi a le înţelege frământările şi aspiraţiile. Pentru cei mici, sunt momente care vor deveni în timp o nepreţuită amintire a copilăriei”, consideră Orban

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net